Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Τη λαϊκή αγορά της Νάουσας, επισκέφθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου, ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος





Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ημαθίας, ενημερώθηκε για τα γενικότερα προβλήματα των επαγγελματιών που είναι αποτέλεσμα της έλλειψης ρευστότητας, του περιορισμένου τζίρου και της υψηλής φορολόγησης, καθώς και για τα ειδικότερα που αφορούν τους αγρότες - παραγωγούς.
«Επισκέφθηκα τη λαϊκή αγορά της Νάουσας, μια αγορά ζωντανή όπου συνομίλησα με πολίτες και επαγγελματίες για ζητήματα καθημερινότητας αλλά και για τα προβλήματα των επαγγελματιών. Έγινα για άλλη μια φορά σήμερα, κοινωνός της αγωνίας του κόσμου για το αύριο, αλλά και της μειωμένης αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, εξαιτίας της μείωσης τω εισοδημάτων τους. Είναι καθήκον μας, να στηρίξουμε τον αγροτικό πληθυσμό, την κτηνοτροφία και τη γεωργία για να βελτιωθούν οι συνθήκες της οικονομικής κατάστασης του νομού μας. Είμαι πεπεισμένος, ότι η εφαρμογή του ρεαλιστικού οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και ευημερία για όλους μας»ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βεσυρόπουλος.
Από την πλευρά τους, οι πολίτες και οι επαγγελματίες ευχαρίστησαν τον κ. Βεσυρόπουλο για το ενδιαφέρον του και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην πολιτική του προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου