Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε κάθε χωριό της Ημαθίας, ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας,Απόστολος Βεσυρόπουλος



Συνεχίζει τις επισκέψεις σε κάθε χωριό της Ημαθίας, ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας,Απόστολος Βεσυρόπουλος, θέλοντας να βρεθεί κοντά και να συνομιλήσει με όσους το δυνατόν περισσότερους πολίτες του νομού μας. Κατά τη χθεσινή του περιοδεία επισκέφθηκε τα χωριά, Άμμος, Βαρβάρες, Ασώματα, Ραχιά, Γεωργιανοί, Τριπόταμο και Κουμαριά.
Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Απόστλος Βεσυρόπουλος, παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις και προτάσεις του για την Ημαθία, δίνοντας έμφαση, μεταξύ άλλων, στον πρωτογενή τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία) και στην στήριξη των αγροτών, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας στην περιοχή, στην ανάπτυξη του δευτερογενή και τριτογενή τομέα με τη δημιουργία επιχειρηματικών και θεματικών πάρκων, τη δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος για ενθάρρυνση της τουριστικής κίνησης.
Ο κ. Βεσυρόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και ψηφοφόρους του, να συζητήσει μαζί τους και να τους παρουσιάσει τις δικές του σκέψεις, για το πώς μπορούμε να βγούμε, κατά το δυνατόν γρηγορότερα από την κρίση. «Βρισκόμαστε ενώπιων μιας πολύ κρίσιμης εκλογικής μάχης η οποία πιστεύω θα προσδιορίσει την πορεία του τόπου αλλά και τις πατρίδος για τις επόμενες δεκαετίες. Θέλω να γνωρίζετε ότι η αγάπη μου και η πίστη στις δυνατότητες της περιοχής μας, είναι ο βασικός λόγος ανάμειξης μου στα κοινά. Θεωρώ ότι αυτό που με συνδέει ευθέως με την πολιτική διαδικασία είναι η αίσθηση χρέους προς αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του και η πραγματική μου πεποίθηση, είναι ότι πρέπει να προσφέρουμε, πρέπει να δυναμώσουμε την περιοχή μας, πρέπει να στηρίξουμε τους ανθρώπους της, πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητες της, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Ο πρωτογενής τομέας (γεωργία, κτηνοτροφία), οι μεταφορές, ο τουρισμός, η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα αποτελούν τους βασικούς πυλώνες στους οποίους μπορεί να στηριχθεί η Ημαθία. Γι' αυτό χρειάζεται όσο ποτέ ειλικρίνεια, εργατικότητα και σύνεση. Στις 6 Μαΐου η ψήφος, πρέπει να είναι ψήφος ελπίδας, για ένα αύριο καλύτερο για όλους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου