Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο Χρήστος Μάμαλης από τη Νάουσα "Το ξέρει και ο Σαμαράς ότι είμαι αντιμνημονιακός. Δεν πρόκειται να ψηφίσω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις"



Εκτός κειμένου, με έντονες κοινωνικές αναφορές αλλά και αναφορές στα προβλήματα της περιοχής μας ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Μάμαλης ξεκίνησε από τη Νάουσα τον κύκλο των ανοιχτών ομιλιών. Δε δίστασε να δεσμευτεί μπρος το κοινό του ότι δεν πρόκειται να υπογράψει καμία απόφαση εάν γίνει βουλευτής που θα επιφέρει μείωση στους μισθούς ή στις συντάξεις προερχόμενος ο ίδιος από τάξη χαμηλόμισθων και από αγροτική οικογένεια.
Ο οικονομολόγος – εφοριακός με συνεχείς αναφορές στην φοροδιαφυγή που ταλανίζει την χώρα για πολλά χρόνια και γνώστης οικονομικών θεμάτων τόνισε ότι απαιτείται πολιτική βούληση, ενώ επέρριψε ευθύνες στην διακυβέρνηση Παπανδρέου και των αρμοδίων υπουργών οικονομίας Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλου.

Αναφέρθηκε στην δραματική κατάσταση που έχει περιέλθει η Νάουσα και ο νομός μας  τονίζοντας ότι το πρόκριμμα των εκλογών είναι η ισχυρή κυβέρνηση το Αντώνη Σαμαρά. Για τα αγροτικά θέματα υποστήριξε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες από την περιοχή μας και να μην υπάρχει καμία μέριμνα για την εισαγωγή φρούτων και λαχανικών από τρίτες χώρες, καυτηριάζοντας τις επιλογές Παπανδρέου. Σχετικά με την δική του υποψηφιότητα υποστήριξε ότι είναι επιλογή του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και δεν πρόκειται να δεχθεί περικοπές σε συντάξεις και μισθούς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να με ψηφίσετε αν είναι να ψηφίσω τέτοια μέτρα, το ξέρει και ο Σαμαράς ότι είμαι αντιμνημονιακός. Δεν ψηφίζω την εξαθλίωση των αγροτών».

Κλείνοντας και ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα του για την αυτοδυναμία της Ν.Δ. είπε:
«Μπορεί να είμαι καινούργιος, έχω μια καινούργια νοοτροπία πιστεύω ότι καλλιεργώ προσδοκίες θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για μια αυτοδύναμη ισχυρή Νέα Δημοκρατία».
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο περ. σύμβουλος Κώστας Καλαιτζίδης, οι δημ. σύμβουλοι Βασίλης Γώγος, Παύλος Αδαμίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Σάββας Ακριτίδης, ο πρώην Δήμαρχος Ανθεμίων Κοσμάς Καρυπίδης, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και κομματικά στελέχη της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου