Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Θερμή υποδοχή στη Δώρα Μπαλτατζίδου από τους πολίτες του Καλλικρατικού δήμου Αλεξάνδρειας


«Σήμερα κρίνεται η καθαρότητα του πολιτικού, μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να εγγυηθώ ότι θα κάνω τα πάντα για την αποκατάσταση της ευημερίας του τόπου. Θα δουλέψω όπως και στην καθημερινότητά μου, σαν να πρόκειται για το σπίτι μου, γιατί η Ελλάδα είναι το σπίτι, με συνέπεια, με...
υπευθυνότητα και σταθερότητα».
Μ’ αυτά τα λόγια άρχισε την ομιλία της στη χθεσινή μαζική συγκέντρωση η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δώρα Μπαλτατζίδου και συνέχισε: «Στόχος η καθαρή νίκη. Χρειάζεται και στρατηγός και επιτελείο για να κερδηθούν οι μάχες. Πρέπει να προστατέψουμε τις θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει ο ελληνικός λαός.»
Η Μπαλτατζίδου ανέπτυξε το πρόγραμμα και του στόχους του Κινήματος της και δήλωσε ότι θα αγωνιστεί με όσες δυνάμεις διαθέτει για την επίλυση των προβλημάτων και την ανάπτυξη του τόπου:
Είναι αισιόδοξη και από τη συμμετοχή της στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Κ. Μακεδονίας όπου εξετάστηκε το θέμα του Εμπορευματικού Αεροδρομίου της Αλεξάνδρειας πως σύντομα η περιοχή Αλεξάνδρειας θα αποτελέσει εξαγωγικό κέντρο της Μακεδονίας.
Αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου προς όφελος της αγροτικής παραγωγής είναι στόχος άμεσης προτεραιότητας πρέπει να αξιοποιηθεί το υπέδαφος με νέες καλλιέργειες φιλικές προς το περιβάλλον,
Να εκμεταλλευτούμε την Εγνατία οδό σε συνδυασμό με το σιδηροδρομικό κόμβο του Πλατέος ώστε μέσα από ολοκληρωμένα Ευρωπαϊκά προγράμματα να γίνει  η Αλεξάνδρεια Κέντρο Ευρωπαϊκών Μεταφορών 
Να αναβαθμιστεί το Κέντρο Υγείας και να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες ΙΚΑ,  ΔΟΥ ώστε να τις καταστήσουμε απαραίτητες στην περιοχή.
Προερχόμενη από αγροτική οικογένεια και δουλεύοντας και ίδια στα χωράφια και ως επαγγελματίας, γνωρίζοντας τον κόπο και την αγωνία του αγρότη, του παραγωγού του επαγγελματία, ενασχολούμενη με τα κοινά και αυτό αποτελεί στάση ζωής για την ίδια, ζήτησε τη στήριξη της υποψηφιότητα της ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει πράγματα για την περιοχή και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει να τους κοιτάει όλους στα μάτια όπως κάνει τόσα χρόνια τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου