Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος επισκέφθηκε φορείς και υπηρεσίες του νομού Ημαθίας






 Εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα των επαφών του, ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, με φορείς και υπηρεσίες του νομού Ημαθίας επισκέφθηκε, σήμερα τον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Παπαχρήστο Δημήτριο και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Τσιριλάκη Μιχάλη, τον Διοικητή του ΙΚΑ Δημήτρη Γεωργίου, το γηροκομείο Βέροιας και τον Β’ παιδικό σταθμό Βέροιας. Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.  
Κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και τον Διοικητήτη του τμήματος Ασφαλείας, ο κ. Βεσυρόπουλος ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη Διεύθυνση της Αστυνομίας αλλά και για ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών. Από την πλευρά του ο κ. Βεσυρόπουλος, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την όσο τον δυνατόν καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, με στόχο την εμπέδωση  κλίματος ασφάλειας στους πολίτες. «Να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας, σε εσάς και τους αστυνομικούς και θα σταθώ αρωγός στις προσπάθειες σας, για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη λειτουργία της Αστυνομίας. Πιστεύω, ότι πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, ούτως ώστε οι πολίτες να νιώθουν απόλυτα ασφαλής, ειδικά σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο που διανύουμε» τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος. 
Στην επόμενη συνάντηση με τον Διοικητή του ΙΚΑ Δημήτρη Γεωργίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον Οργανισμό και τους ασφαλισμένους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Βεσυρόπουλος επεσήμανε τα εξής: «Η ανησυχία των ασφαλισμένων  και των συνταξιούχων το τελευταίο διάστημα είναι μεγάλη και η δική μου ακόμη μεγαλύτερη. Δυστυχώς, η μεγάλη ύφεση και η συνακόλουθη εκρηκτική ανεργία υπονομεύουν τα έσοδα του ΙΚΑ. Όσο η επανεκκίνηση της οικονομίας καθυστερεί, όσο  δεν ελέγχεται η εισφοροδιαφυγή και η μαύρη εργασία, το ΙΚΑ θα ταλανίζεται από περιορισμό εσόδων και αδυναμία καταβολής συντάξεων. Επιμένω, ότι ο μόνος τρόπος είναι η στροφή στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας, η ανάσχεση της ανεργίας και ο έλεγχος της μαύρης εργασίας» επεσήμανε ο υποψήφιος Βουλευτή Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Στη συνέχεια είχε συνομιλία με πολίτες που βρισκόταν στις υπηρεσίες του ΙΚΑ, οι οποίοι συνομίλησαν μαζί του σε πολύ καλό κλίμα. Ενδεικτικό του κλίματος ήταν το γεγονός ότι οι παρευρισκόμενοι αγκάλιασαν στην κυριολεξία τον Απόστολο Βεσυρόπουλο, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δείχνοντας  την απόλυτη εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του.

Τέλος, επισκέφθηκε το γηροκομείο Βέροιας, όπου συνομίλησε με τους ηλικιωμένους και τους εργαζόμενους για αρκετή ώρα και άκουσε τα προβλήματα τους ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Β’ παιδικός σταθμός Βέροιας όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με το προσωπικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου