Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Το έργο της αποκατάστασης της βιβλιοθήκης της Αργυρουπόλεως που φυλάσσεται στην Εύξεινο Λέσχη Νάουσας πρέπει να συνεχιστεί»


Στον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας βρέθηκε  το βράδυ του Σαββάτου 29ης Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο κ. Τσαβδαρίδης(Πόντιος και ο ίδιος στην καταγωγή και με ισχυρούς δεσμούς με την  πολιτισμική παράδοση της ΕΛΠΝ, αφού κατάγεται από το Αγγελοχώρι)  από την περίοδο της βουλευτικής του θητείας έχει βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια διάσωσης και ανιστόρησης της παγκόσμιας πολιτιστικής παρακαταθήκης που φυλάσσεται στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, της βιβλιοθήκης της Αργυρουπόλεως του Πόντου. Κύριο
μέλημα του κ. Τσαβδαρίδη , με την εκλογή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα είναι να ενώσει και αυτός τις δυνάμεις του με την προσπάθεια που καταβάλουν διαχρονικά οι δραστήριες διοικήσεις της ΕΛΠΝ, ώστε και το έργο αποκατάστασης και συντήρησης να ολοκληρωθεί, αλλά και η βιβλιοθήκη να  στεγαστεί σε νεοκλασικό  κτίριο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου