Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Μήνυμα νίκης του Άγγελου Τόλκα από την Βέροια


atolkasveroia1
Την κεντρική του ομιλία στη Βέροια πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ ο Άγγελος Τόλκας όπου πλήθος Βεροιωτών, φορέων και ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του, στήριξε τον πρώην Υφυπουργό, δίνοντας μήνυμα νίκης. Το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας αποτέλεσε ο απολογισμός του έργου του Βουλευτή για τα 2,5 χρόνια θητείας, και για το οποίο και ζητά να κριθεί.
Μέρος του απολογισμού του κ. Τόλκα αποτελούν:
  • η συμβολή του κ. Τόλκα για την αποκατάσταση της Παλαιάς Μητρόπολης Βέροιας,
  • οι παρεμβάσεις του για την παραμονή του Τελωνείου και του Χημείου στον νομό και τη λύση στο ζήτημα των χώρων στέγασης στην αγορά της Κουλούρας,
  • η ολοκλήρωση των διαγωνισμών για το Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας,
  • η επίτευξη της πλήρους χρηματοδότησης του Εικονικού Μουσείου Βεργίνας από Ευρωπαϊκούς πόρους,
  • η διάσωση του Δρόμου Πατρίδας – Σ.Σ. Νάουσας,
  • το έργο του για τους αγρότες και πολλά άλλα.
atolkasveroia2Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης και στη θητεία και το έργο του ως Υφυπουργός στο Υπουργείο Επικρατείας, η ανάθεση του οποίου έγινε από τον πρώην Πρωθυπουργό, αποτελώντας παράλληλα και αναγνώριση της αποτελεσματικότητάς του και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του. Σε αυτό το πλαίσιο, αφού ανέφερε την τιμή και ευθύνη που είχε να εκπροσωπεί την χώρα στο εξωτερικό, τόνισε την διαφορετική διοίκηση που άσκησε εξοικονομώντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τον κρατικό προϋπολογισμό και δίνοντας το παράδειγμα έντιμης πολιτικής συμπεριφοράς απολύοντας διπλοθεσίτη του δημοσίου και καλύπτοντας μόνο το 30% των οργανικών θέσεων του γραφείου του.
Ο κ. Τόλκας άσκησε δριμεία κριτική σε όσους θέλουν την Ελλάδα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ευρώ οδηγώντας έτσι στην συνολική κατάρρευση της χώρας. Συγκεκριμένα περιέγραψε ως κολοβή την αλήθεια που διαφημίζει η Δημοκρατική Αριστερά και καταστροφική την διαρκή θέση του ΚΚΕ για μια Ελλάδα εκτός ΕΕ.
Απευθυνόμενος στους Βεροιώτες συμπολίτες του, ο κ. Τόλκας τους κάλεσε να προσέλθουν στις κάλπες απαντώντας στο ερώτημα "ποιος μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα την Ημαθία", κρίνοντας και συγκρίνοντας το έργο, την ειλικρίνεια και την εντιμότητα του κάθε υποψηφίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου