Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Στο δημαρχείο Νάουσας και στο δημοτικό κατάστημα Μελίκης η Δώρα: «Θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα σας όπως μέχρι τώρα»


Το Δημαρχείο της Ηρωικής Πόλεως Νάουσας επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Υποψήφια Βουλευτής Δώρα Μπαλτατζίδου. Εκεί την υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Τάσος Καραμπατζός και το Δημοτικό Συμβούλιο, την ενημέρωσαν για τα προβλήματα που...
αντιμετωπίζει ο Δήμος και η Πόλη της Νάουσας.
Η Περιφερειακή Σύμβουλος γνωρίζοντας τα θέματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία της Νάουσας δήλωσε πως θα συνεχίσει να είναι κοντά τους και να τους στηρίζει σε κάθε τους προσπάθεια όπως κάνει μέχρι τώρα, πάντοτε σε αγαστή συνεργασία με τους φορείς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.



 Επόμενος σταθμός της ο Δήμος Μελίκης όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Κώστα Βενιόπουλο και με κατοίκους της περιοχής Μελίκης. Άκουσε τα προβλήματα και τις ανησυχίες για την πορεία των αγροτικών καλλιεργειών, για τις τιμές των προϊόντων και τα ζητήματα που αφορούν τις μετακλήσεις των εργατών γης.
«Θα πρέπει να στραφούμε σε καινούργιες καλλιέργειες, να επιστρέψουμε στην Περιφέρεια, στα χωριά μας, να αγαπήσουμε και να καλλιεργήσουμε ξανά τη γη μας μόνοι μας, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Κεντρικός στόχος της Ελληνικής Γεωργίας για τα επόμενα χρόνια η δημιουργία ποιοτικών και ανταγωνιστικών προϊόντων τα οποία έχει τα εχέγγυα και τις δυνατότητες να παραγάγει ο τόπος μας. Θα είμαι δίπλα σας όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, όπως ήμουν όλο το προηγούμενο διάστημα» κατέληξε με νόημα η υποψήφια βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου