Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ας ξεκινήσουμε τίμα


20120422-074222.jpg 
Μόλις σήμερα ο αφέτης εκκίνησε επίσημα την εκλογική κούρσα καθώς πριν λίγο ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας από το Πρωτοδικείο Βεροίας. Μακάρι να φέρομαι κατά το δυνατόν δίκαια:
Διατελώ εν ενεργεία Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων ν. Ημαθίας, Πρόεδρος του συλλόγου κλασσικού αθλητισμού «Δ.Βικέλας» και Γραμματέας των παλαιμάχων χαντμπολιστών VHV. Υποβάλλω την παραίτησή μου από τις άμισθες και αιρετές αυτές θέσεις, καλώ δε τα οικεία Δ.Σ. να με αντικαταστήσουν, δοθέντος ότι η δική μου τρέλα δεν μπορεί να χρωματίζει πολιτικά κανένα εθελοντικό, ερασιτεχνικό ή αθλητικό κίνημα. Καλώ με [more] ειλικρίνεια όλους τους φίλους και συνοδοιπόρους στα σωματεία αυτά, να ψηφίσουν χωρίς συναισθηματισμούς ή φιλικές σχέσεις ή συγγένειες ή μικροφέλειες.
Είδαμε πού μας έφεραν τα κολλητιλίκια, ο Γκρούεζας, τα χτυπηματάκια στην πλάτη, τα “είναι καλό παιδί”, λες και ήμασταν λοβοτομημένοι. Η ψήφος για την εθνική αντιπροσωπεία οφείλει να είναι ευθύβολη σαν σφαίρα, αυστηρή σαν αστραπή, η ψήφος μας επιτέλους ας κρίνει τον χρήσιμο, τον διατεθειμένο, τον ελεύθερο.
Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος
Υποψ. Βουλευτής Ανεξάρτητοι Έλληνες Ημαθία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου