Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Συνεχίζει τις επαφές του με πολίτες και φορείς της Ημαθίας ο υποψήφιος βουλευτής κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Συναντήσεις με συναδέλφους του από το δικηγορικό σύλλογο Βέροιας και νέους της Βέροιας






Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με πολίτες και φορείς της Ημαθίας ο υποψήφιος βουλευτής κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, τοποθετώντας στο επίκεντρο των απόψεων του την αναγκαιότητα ισχυρής και αυτοδύναμης κυβέρνησης της ΝΔ, υπό την πρωθυπουργία του Αντώνη Σαμαρά, για να υπάρξει συνολική διέξοδος από την κρίση που διέρχεται η χώρα μας.

 Το απόγευμα της Παρασκευής 27ης Απριλίου ο κ. Τσαβαρίδης είχε γόνιμη συζήτηση  και σε καλό κλίμα με  συναδέλφους του  στο  Δικηγορικό Σύλλογο  Βέροιας. Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης τα προβλήματα του κλάδου και φυσικά οι αναγκαίες παρεμβάσεις που χρειάζονται για την αναστροφή του οικονομικού κλίματος της Ημαθίας. 

Οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι δικηγόροι του κ. Τσαβδαρίδη του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές της 6ης Μαίου. Ακολούθησε περιοδεία του κ. Τσαβδαρίδη  στις τοπικές κοινότητες Κουλούρας, Μέσης, Διαβατού, Μ. Λυκογιάννης, Π. Λυκογιάννης, Ν. Νικομήδειας και Μακροχωρίου, με τον υποψήφιο βουλευτή να επισημαίνει στους συμπολίτες του, ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ψήφος για τη ΝΔ προς το κόμματα του λαϊκισμού και της επιστροφής στη δραχμή.
 
Το πρωί του Σαββάτου 28ης Απριλίου ο κ. Τσαβδαρίδης επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια , όπου είχε συναντήσεις με πολίτες της στην λαϊκή της αγορά. Στις 6 το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Τσαβδαρίδης συνομίλησε σε έναν ανοικτό διάλογο με τους νέους της Βέροιας, στο “καφέ EMVI”. O υποψήφιος βουλευτής κατέγραψε τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς των νέων ανθρώπων, στους οποίους η πρώτιστη αγωνία είναι η δραματική ανεργία που αντιμετωπίζει η γενιά τους. Ο κ. Τσαβδαρίδης παρουσίασε τις προγραμματικές δεσμεύσεις της ΝΔ για λιγότερο και όχι σπάταλο κράτος, την μείωση των φορολογικών συντελεστών στις επιχειρήσεις, τη μείωση του ΦΠΑ και των ασφαλιστικών εισφορών. 

Τόνισε επίσης ότι για την Ημαθία μονόδρομος είναι η επαναχάραξη των καλών σχέσεων με τη μεγάλη και φίλη ρωσική αγορά, τις οποίες δημιούργησε ο Κώστας Καραμανλής και δεν συνέχισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ώστε να συνεχιστεί ο επιθετικός αγροτικός εξαγωγικός προσανατολισμός της περιφερειακής μας ενότητας. Φυσικά ο κ. Τσαβδαρίδης, με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα λάθη της διακυβέρνησης της ΝΔ, το μερίδιο ευθύνης όμως για την σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας, είναι πολύ μικρότερο από αυτό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που ανέπτυξαν την κρατικοδιαίτη λογική και διόγκωσαν υπέρμετρα τον δημόσιο τομέα.  Ακολούθησε περιοδεία του κ. Τσαβδαρίδη  στις τοπικές ενότητες Κυψέλης, Αγκαθιάς Α. Τριάδας, Ν. Προδρόμου, Π. Προδρόμου, Νεοκάστρου και της δημοτικής κοινότητας Μελίκης. Ο κ. Τσαβδαρίδης ζήτησε τη συσπείρωση των νεοδημοκρατών ψηφοφόρων στην πανστρατιά που κήρυξε ο Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου