Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ


Ο Τομέας Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας σε συνεργασία με τον Τομέα Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ, ολοκλήρωσε με επιτυχία την δράση για πρόληψη του Καρκίνου σε περιοχές του νομού μας.
α) την Παρασκευή 19/11/2010 3-6μ.μ.στο Πολυκλαδικό Βέροιας
εξετάστηκαν τα παιδιά του καταυλισμού Ρομά από παιδίατρο και χειρούργο
β) το Σάββατο 20/11/2010 στο Περιφερειακό Ιατρείο Επισκοπής Δήμου Ανθεμίων έγινε : -10-11 π.μ. ενημέρωση-συζήτηση των κατοίκων -11-3μ.μ. εξέταση των κατοίκων (pap-test, εξέταση μαστού, και παιδίατρου)
γ) Σάββατο 20/11 2010 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Απ.Πάυλου-Κουλούρα 4-7 μ.μ. εξέταση των κατοίκων (pap-test, εξέταση μαστού, και παιδίατρου)
δ) Κυριακή 21/11/2010 στο Δημοτικό Ιατρείου στο Νησί Δήμου Αλεξάνδρειας
– 10-11π.μ. ενημέρωση-συζήτηση και
– 11-1 μ.μ. εξέταση των κατοίκων (pap-test και εξέταση μαστού)
Η Ομάδα των Εθελοντών Γιατρών που συμμετείχαν είναι: – Νησιώτης Αθανάσιος, Χειρούργος, Δ/ντής Ε.Σ.Υ. Ογκολογικού Νοσοκομείου “Αγ.Ανάργυροι”
– Φαρμακίδης Γιώργος, Γυναικολόγος, Δ/ντής Ε.Σ.Υ. Νοσοκομείου “Ελενα Βενιζέλου”
– Πασακιώτου Μαρίλη, Χειρούργος–Εντατικολόγος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης
– Κωτέλης Νίκος, Γυναικολόγος, Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας
– Λαμπρόπουλος Μενέλαος Γυναικολόγος, Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας
– Τσολάκη Ειριάνα Παιδίατρος, Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσ/νίκης
Από τον Τομέα Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης, συμμετείχαν η Γραμματέας Σούλα Ευθυμίου και τα μέλη του Τομέα, Ρουχωτά Μαρία και Νάση Μανωλοπούλου

Από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας συμμετείχαν ο Γραμματέας Παπαστεργίου Στέργιος, η υπεύθυνη του Τομέα Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης Βαλδήρ Ιωάννα, τα μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Κουτζιαμπασόπουλος Αντώνης και Βελισσαρίδης Ευγένης όπως και το μέλος της Π.Ε.Κ. Μακεδονίας Μπαλτατζίδου Δώρα.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων Βέροιας, Νάουσας και Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης καθώς και τους Δημάρχους των Δήμων Βέροιας, Ανθεμίων, Αποστόλου Παύλου και Αλεξάνδρειας και τέλος την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βέροιας χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η δράση μας.
Τομέας Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου