Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στους 50 καλύτερους διαιτητές o Παναγιώτης Δημητριάδης




 

Με τεράστια επιτυχία και με τη συμμετοχή 560 αθλητών από 31 χώρες πραγματοποιήθηκε από 23 έως 27 Απριλίου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. στην πόλη Riccione της Ιταλίας.

Ο Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας συμμετείχε για μια ακόμη φορά στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση δια του Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN ο οποίος είχε επιλεγεί ανάμεσα στους 50 καλύτερους Διαιτητές από την Επιτροπή Διαιτησίας της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και μάλιστα ο μοναδικός Έλληνας.
Μετά από σειρά ετών προσφοράς στην Εθνική Ομάδα σαν αθλητής σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (7 συμμετοχές - 4 μετάλλια), ο Εκπαιδευτής μας διαιτήτευσε για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο, στα αγωνίσματα των Τεστ Δύναμης Εδάφους και των Ειδικών Τεχνικών τα οποία διεξήχθησαν στο 6ο τερέν της αθλητικής σάλας «Play Hall» όπου φιλοξενήθηκαν οι αγώνες.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του Πρωταθλήματος, ο Εκπαιδευτής του Συλλόγου έφερε εις πέρας τα καθήκοντα του με επαγγελματικό τρόπο αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια και την αναγνώριση τόσο από τους υπεύθυνους της Ευρωπαϊκής Διαιτησίας όσο και από ξένους παράγοντες, προπονητές και αθλητές. Η εμφάνιση του αυτή τον κατατάσσει πλέον στην ελίτ της Ευρωπαϊκής Διαιτησίας ανοίγοντας του τον δρόμο για μια μεγάλη Διεθνή καριέρα στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου