Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η «Κοινωνία Πολιτών» στο Νοσοκομείο της Νάουσας



Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ρίζος και ο κ. Κώστας Τόμτσης, συνοδευόμενοι από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο μας το μεσημέρι της Τρίτης 29 Απριλίου.
Στην συνομιλία τους με διοικητικούς υπαλλήλους, γιατρούς και νοσηλευτές αναδείχθηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν στη λειτουργία του νοσοκομείου μας από τις συνταξιοδοτήσεις και τις μετακινήσεις που δεν αναπληρώνονται. Επίσης τονίστηκε από τους εργαζόμενους η προσπάθεια αποδυνάμωσής του από το υπουργείο Υγείας και η πολιτική ανευθυνότητα, αναφέροντας χαρακτηριστικά τη μη στελέχωση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και την πρόσφατη μετακίνηση του αναισθησιολόγου στη Βέροια.

Ο Δημήτρης Ρίζος δήλωσε τη στήριξη της «Κοινωνίας Πολιτών» στους αγώνες που έκανε και κάνει το Σωματείο των εργαζομένων, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με ειλημμένες αποφάσεις. Δεσμεύτηκε ότι σε κάθε κρούσμα από την αποδυνάμωση του Νοσοκομείου μας, θα κινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία εναντίον των υπευθύνων που οι αποφάσεις τους επιβουλεύονται την υγεία, την ίδια τη  ζωή των κατοίκων της περιοχής.

Επίσης τόνισε ότι για την «Κοινωνία Πολιτών» είναι άμεση προτεραιότητα η εξασφάλιση της βιωσιμότητας του Νοσοκομείου μας, η προστασία της Υγείας όλων των κατοίκων της περιοχής.
Ζήτησε την ενεργή συμμετοχή όλων τους στην διεκδίκηση και απαίτηση:
πλήρους στελέχωσης των υπαρχουσών κλινικών, καθώς και των διοικητικών υπηρεσιών με το απαραίτητο προσωπικό
τη λειτουργία του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο μας
την επαναλειτουργία της μαιευτικής κλινικής
τη στελέχωση της παιδιατρικής με το απαραίτητο προσωπικό και επί 24ώρου βάσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου