Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Στις πανηγύρεις της Ημαθίας, προς τιμή της Ζωοδόχου Πηγής, ο υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης



Στις πανηγύρεις της Ημαθίας, προς τιμή της Ζωοδόχου Πηγής, βρέθηκε την παραμονή και ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους.
Το απόγευμα της Πέμπτης 24 Απριλίου προσκύνησε την Χάρη Της  στο Παρεκκλήσι της στον Κοπάνο, ενώ ακολούθως παραβρέθηκε στον Εσπερινό της Παναγίας Δοβρά, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πεντελεήμονας.


Το πρωί της Παρασκευής 25 Απριλίου, ανήμερα της γιορτής, παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Χαρίεσσα, ενώ στην πανήγυρη που ακολούθησε συναντήθηκε με εκπροσώπους των αρχών και υποψηφίους δημοτικών συνδυασμών της Νάουσας.

« Η Ορθοδοξία μας είναι ο σημαντικότερος συνδετικός κρίκος που διατηρεί όρθια την πίστη, τα ήθη και τα έθιμα του Ελληνισμού στο πέρασμα του χρόνου. Είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή για την «Αλληλεγγύη» η ενδυνάμωση και ενίσχυση αυτού του κρίκου, στα πλαίσια της ενίσχυσης του θρησκευτικού τουρισμού, με μια σειρά δράσεων που θα κορυφωθούν μέσω της επόμενης προγραμματικής περιόδου. Εύχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου το Χριστός Ανέστη και τα χρόνια πολλά στους συμπολίτες μου σε όλες τις γωνιές της Ημαθίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου