Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Επιτυχημένο το 1ο ART VILLE FESTIVAL for kids:



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 1ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικών και Μουσικών Δράσεων για παιδιά και … μεγάλα παιδιά από τον πολιτιστικό σύλλογο «Artville» στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου.
Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Παρουσίαση-Εργαστήρι & Έκθεση Οριγκάμι της Μυρτώς Δημητρίου. Μέσα από ένα θεατρικό δρώμενο μαθαίνουμε τα μυστικά της Ιαπωνικής εικαστικής τέχνης της Χαρτοδιπλωτικής και φτιάχνουμε από ένα κομμάτι χαρτί υπέροχα διακοσμητικά νούφαρα και άλλα μοναδικά καλλιτεχνήματα. συμμετοχή: 2€ για κάθε παιδάκι
Εργαστήρι για την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου ‘’ Ευχαριστώ, συγνώμη, σ αγαπώ’’ της Γεωργίας Λάττα.  Ένας σοφός μάγος και μια μικρή νεράιδα φανέρωσαν τους δρόμους της αγάπης!
Πρόγραμμα Γυμναστικής για παιδιά και Zumba με την Όλια Μάμμου.
Εργαστήρι Μεσογειακής Διατροφής και Μαγειρικής με τον Ευτύχη Μπλέτσα, την Ελένη Παναγιώτου και το Δημήτρη Μάντσιο.
Διαδραστική Θεατρική Παράσταση με τίτλο ‘’Η μυλωνού, ο Κάβουρας και το Φίδι, ο Λαγός και οι Βάτραχοι’’ από την Ομάδα ‘’Μικρός Βορράς’’  του Τάσου Ράτζου.
Θεατρικό Εργαστήρι ΄΄Τα εντερουλάκια’’ από την παιδική σκηνή του Τάσου Ράτζου για επίδοξους μικρούς ηθοποιούς.
Η συγγραφέας και εκπαιδευτικός Κατερίνα Τζαβάρα έχει ‘’Ένα μήνυμα για όλα τα παιδιά της γης’’. Με το βιβλίο της τα παιδιά είχαν τη χαρά μέσα από μουσικοθεατρικές δράσεις να ανακαλύψουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους .
Εργαστήρι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης από την Περιβαλλοντική Οργάνωση Αρκτούρος. Οι δράσεις του Αρκτούρου  για την προστασία των μεγάλων θηλαστικών της πατρίδας μας πλαισιωμένες  με παιχνίδια και κατασκευές!
Χόκι-το χαρούμενο καλαμπόκι. Πανεύκολες και διασκεδαστικές κατασκευές από το πιο χαρούμενο οικολογικό υλικό.
Εργαστήρι Κούκλας & Παράσταση Κουκλοθέατρου από την Ομάδα Le Jovajoa. Οι " Υπήκοοι δίχως βασιλιά" είναι μια διασκευή στο ομώνυμο διήγημα του Αργυρή Χιόνη.
Ομαδική Ζωγραφική  με τη Μάρθα Κούντη.
Εργαστήρια Εικαστικών, χαρακτικής & ζωγραφικής, με το Σύλλογο για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών Νάουσας.
Εργαστήρι Ζογκλερικών από το Θοδωρή Τρεμόπουλο.
Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού από τα παιδιά του Οδηγισμού.
ΤραγουδοΠαιχνίδια με Εμψυχωτές από τον Παιδότοπο MyPlace. Ξεφάντωμα, τραγούδι, φωνές και πολύ παιχνίδι σε ένα χώρο μόνο για τρελή διασκέδαση!
Σόου με Ζογκλέρ, Φωτιές, Μπάλες και Κρίκους στον αέρα!!
Μουσική παράσταση ‘’Ο Γαργαληστής’’ από το Δημήτρη Μπασλάμ και την παρέα του για πρώτη φορά στη Νάουσα.









http://naousanews.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου