Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Κούλα Γιαννακίδου: «Θα δουλέψω με αγνές προθέσεις»






«Άρωμα Νάουσας» στη νέα Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς η Κούλα Γιαννακίδου η οποία κατάγεται από την επαρχία Νάουσας είναι η  νέα Γενική Γραμματέας Αθλητισμού.
Η κ. Γιαννακίδου, είναι παλιά πρωταθλήτρια του στίβου (μήκος), αθλήτρια του ΠΑΟΚ και καθηγήτρια φυσικής αγωγής

Γιαννακίδου: «Θα δουλέψω με αγνές προθέσεις»

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δηλώνει η  νέα γενική γραμματέας Αθλητισμού, στο sit «TheSporters».
Την Τρίτη (18/7) η Κούλα Γιαννακίδου είχε τα γενέθλιά της. Μετά από ένα μικρό γλεντάκι, έπεσε για ύπνο ανυποψίαστη. Την Τετάρτη το πρωί δέχθηκε το τηλεφώνημα του αδελφού της. «Συγχαρητήρια, είσαι η νέα γενική γραμματέας Αθλητισμού» της είπε, ο ίδιος το είχε ακούσει από την τηλεόραση. Έκτοτε το τηλέφωνό της δεν σταμάτησε να καλεί. Αγαπητή στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού, με ήθος τόσο ως αθλήτρια, όσο και ως προπονήτρια έχει πολλούς φίλους.

«Γνώριζα ότι είχα προταθεί για τη θέση, αλλά ήξερα ότι υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι. Είναι πολύ τιμητική για μένα η επιλογή, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι νωρίς να μιλήσω για αρμοδιότητες. Θα πω μόνο ότι θα δουλέψω σκληρά, με εντιμότητα και εντελώς αγνές προθέσεις», δήλωσε στο TheSporters η παλιά πρωταθλήτρια του στίβου, στα 100 μέτρα και στο μήκος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η κ. Γιαννακίδου θα είναι η άμεση συνεργάτης του Γιάννη Ιωαννίδη, με τον οποίο τη συνδέει μία παλιά σχέση. Όταν εκείνος ήταν προπονητής στο μπάσκετ του Άρη, εκείνη ήταν προπονήτρια στο στίβο. Συναντιούνταν στο Καυτανζόγλειο, κάθε πρωί στο πλαίσιο των προπονήσεων. Μοιράζονταν το ίδιο παγκάκι και τα έλεγαν για τον αθλητισμό. Σήμερα η μοίρα τους έφερε από το ίδιο παγκάκι στο ίδιο υπουργείο.

Η νέα γενική γραμματέας αθλητισμού προέρχεται από άκρως αθλητική οικογένεια. Αδελφή της είναι η Γεωργία Γιαννακίδου, παλιά δισκοβόλος και σύζυγος του αείμνηστου εθνικού προπονητή του ΣΕΓΑΣ και της Τασούλας Κελεσίδου, Κώστα Σπανίδη.

Εντός των ημερών η κ. Γιαννακίδου θα ενημερωθεί για τις αρμοδιότητές της. «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για προτεραιότητες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψω σκληρά», λέει η ίδια.

Πηγή: Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου