Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

3 νέες συμβάσεις έργων από την ΑΝΗΜΑ



Στα πλαίσια υλοποίησης του τοπικού προγράμματος της Προσέγγισης LEADER, υπογράφηκαν ακόμα τρεις Συμβάσεις υλοποίησης έργων που εντάχθηκαν στην 1η προκήρυξη του τοπικού προγράμματος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. 

Συγκεκριμένα, υπογράφηκαν Συμβάσεις μεταξύ του Προέδρου της Ε.Δ.Π. LEADER της Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κου Καραπαναγιωτίδη Κων/νου και

1. του Πρόεδρου του Α.Σ. «ΦΡΟΥΤΟΠΗΓΗ»  κου Σαργιαννίδη Αντωνίου, για την υλοποίηση του έργου «Επέκταση υφιστάμενης μονάδας Φρουτοπηγή», που εντάχθηκε στη Δράση L123-α «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων», καθώς και

2. του Προέδρου του Π.Σ. Λευκαδίων «ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ» κου Αλιτζανίδη Ηλία για την υλοποίηση του έργου «Ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς στην περιοχή των Λευκαδίων» που εντάχθηκε στη Δράση L321-3 “Ενίσχυση πολιτιστικών εκδηλώσεων και εκδηλώσεων ανάδειξης της τοπικής κληρονομιάς – στήριξη πολιτιστικών φορέων για μικρής κλίμακας υποδομή, προμήθεια εξοπλισμού, μουσικών οργάνων, στολών».

3. του Προέδρου του Μ.Σ. Άνω Ζερβοχωρίου «ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΝΙΑΤΑ» κου Δουλκερίδη Παναγιώτη για την υλοποίηση του έργου «Εκσυγχρονισμός του Μορφωτικού Συλλόγου ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΝΙΑΤΑ» που εντάχθηκε στη Δράση L321-3 “Ενίσχυση πολιτιστικών εκδηλώσεων και εκδηλώσεων ανάδειξης της τοπικής κληρονομιάς – στήριξη πολιτιστικών φορέων για μικρής κλίμακας υποδομή, προμήθεια εξοπλισμού, μουσικών οργάνων, στολών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου