Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Γιορτή του Ναουσαίικου μπάσκετ!



Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος

Οι «Assist» ήταν οι μεγάλοι νικητές του Εαρινού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Αγίου Νικολάου, καθώς στο μεγάλο τελικό το απόγευμα της Τετάρτης, επικράτησαν με 64-49 της ομάδας των «Πυρήνων».
Το πρωτάθλημα που διοργανώθηκε μετά από αρκετά χρόνια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με την αθρόα συμμετοχή του κόσμου, που έδειξε για μια ακόμη φορά πως αγαπάει το μπάσκετ στη Νάουσα. Είναι χαρακτηριστικό πως οι κερκίδες του ανοικτού γηπέδου στον Άγιο Νικόλαο ήταν γεμάτες κατά την διάρκεια του τελικού.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές του τουρνουά Γρηγόρη Ρωμιόπουλο Δημήτρη Κάππα και στην Ελεάνα Γιαννακούδη, αλλά και σε όσους βοήθησαν εθελοντικά στην πραγματοποίηση του, καθώς ήταν στην κυριολεξία μια γιορτή του μπάσκετ.
Οι δυο ομάδες που βρέθηκαν στον τελικό οι «Assist» του Παύλου Σκόδρα, αποτελούμενη από αρκετούς παλαιούς μπασκετμπολίστες της Νάουσας και οι «Πυρήνες» αποτελούμενη από νέα ταλαντούχα παιδιά και τον αειθαλή Στάθη Μπέρσο, ήταν οι καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 6 ομάδες.
Για να φθάσουν στον τελικό οι δυο ομάδες απέκλεισαν στα ημιτελικά οι «Αssist» τους «XX Large» και οι «Πυρήνες» τον «Άγιο Νικόλαο».  Οι υπόλοιπες δυο ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι «Sparta Krampas» και το «Βέλος».

Το παιχνίδι
Χαρακτηριστικό του τελικού το πολύ καλό θέαμα που προσέφεραν οι δυο ομάδες, η παρουσία στην ομάδα της «Assist» του  σέντερ του Φιλίππου Βέροιας Βασίλη Τσιακίρη αλλά και του Γιώργου Δεληχρήστου, ενός εκ των καλύτερων πλέι μέικερ που έπαιξε μπάσκετ στον ΦΑΣ, ο οποίος έδειξε και τώρα στοιχεία της μεγάλης του κλάσης. Από την ομάδα των «Πυρήνων» ξεχώρισε το ταλέντο του Γιώργου Μπιτέρνα επίσης στη θέση του πλέι μέικερ.
Αγωνιστικά η ομάδα της «Assist» πήρε από την αρχή μια διαφορά ασφαλείας την οποία κράτησε μέχρι το τέλος ενώ οι «Πυρήνες»  δεν κατάφεραν να επιβάλλουν τον γρήγορο ρυθμό που  δίνανε στα υπόλοιπα παιχνίδια τους καθώς αυτή τη φορά δεν είχαν το εύκολο ριμπάουντ.
Ο διαγωνισμός τριπόντων

Στο ημίχρονο του τελικου διεξήχθη και ο διαγωνισμός τριπόντων όπου οι δυο καλύτεροι «μπόμπερ» Γιώργος Μπιτέρνας και Μάριος Μελανίδης αναμετρήθηκαν με μεγάλο νικητή τον Μελανίδη που πέτυχε 7/10 τρίποντα. Έπαθλο του μια δερμάτινη μπάλα μπάσκετ.

Η απονομή

Την απονομή στους δυο φιναλίστ έκανε ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, που παρέδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή στους «Assist» και η Ελεάνα Γιαννακούδη, ιδιοκτήτρια του αναψυκτηρίου του Αγίου Νικολάου που έκανε την απονομή στους «Πυρήνες».

Φωτορεπορτάζ από τον μεγάλο τελικό
Πρώτο ημίχρονο






Ο διαγωνισμός τριπόντων







Ο Μάριος Μελανίδης νικητής του διαγωνισμού παίρνει το έπαθλο του από τον Δημήτρη Κάππα


Oι δυο φιναλίστ του τελικού των τριπόντων. Γιώργος Μπιτέρνας και Μάριος Μελανίδης

Δεύτερο ημίχρονο








Απονομές
Οι διοργανωτές του τουρνουά Δημήτρης Κάππας, Γρηγόρης Ρωμιόπουλος και Ελεάνα Γιαννακούδη μαζί με τον Δήμαρχο Νάουσας Τάσο Καραμπατζό


































http://naousanews.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου