Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να αναζητεί λύσεις για το χαράτσι και όσους δεν το πληρώνουν επειδή δεν έχουν, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι οφειλές προς τη ΔΕΗ.
"Η ΔΕΗ δε θα κόβει το ρεύμα σε όποιον δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.
"Η τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη ήταν ξεκάθαρη. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν γίνεται να αφήσουμε απροστάτευτο ένα κομμάτι της κοινωνίας μας, όσο μικρό κι αν είναι" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου.
Το Σάββατο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τόνισε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κόβεται το ρεύμα όσων πολιτών αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι.
"Αυτό που συζητείται είναι αν αυτό το τέλος θα ενσωματωθεί ή αν θ' αποτελεί ξεχωριστό σημείωμα στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Το λέω αυτό με το δεδομένο ότι είναι άλλο πράγμα να μη σου κόβουν το ρεύμα και δεν πρέπει να κόβεται το ρεύμα και δε θα κόβεται το ρεύμα και άλλο πράγμα αυτό το βάρος του ειδικού τέλους" είχε πει χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά της κυβέρνησης, υπήρξαν σκέψεις το χαράτσι να πληρώνεται ξεχωριστά από τους λογαριασμούς, ωστόσο εγκαταλείφθηκαν καθώς θεωρήθηκε ότι είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί δραματικά ο αριθμός όσων δεν πληρώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου