Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Σύσκεψη στο Αγγελοχώρι για το θέμα των ΡΟΜΑ


Τάξη στον οικισμό των αθιγγάνων του Ζερβοχωρίου επιχειρεί να βάλει ο δήμος Νάουσας, μετά τα δυσάρεστα συμβάντα των τελευταίων ημερών και τις συγκρούσεις μεταξύ πολιτών και αθιγγάνων.
Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο Αγγελοχώρι, παρουσία μάλιστα του νέου γενικού αστυνομικού διευθυντή Κ. Μακεδονίας υποστράτηγου Παρασκευά Μαραπίδη (ορίστηκε πριν λίγες ώρες) και τοπικών στελεχών της αστυνομίας, του δημάρχου Τάσου Καραμπατζού και του αντιδημάρχου Γιώργου Βασιλείου και των προέδρων των δύο τοπικών ενοτήτων Ζερβοχωρίου και Αγγελοχωρίου.
Η σύσκεψη είχε αντικείμενο την ισορροπία στην περιοχή και την εκκαθάριση του χώρου από τις αυθαίρετες κατασκευές και τα παραπήγματα, καθώς και τον γενικό καθαρισμό και ευπρεπισμό του οικισμού που βρίσκεται σε δημοτικό χώρο. Για το θέμα έγινε ενημέρωση των αθιγγάνων, ενώ τη Δευτέρα θα μπει μπουλντόζα στον χώρο σε συνεργασία με την περιφερειακή ενότητα. «Οι νόμιμοι αθίγγανοι θα παραμείνουν στον χώρο και οι παράνομοι θα εξαφανιστούν. Θα μπει τάξη στην περιοχή διά της επιβολής και της ισχύος του νόμου», μας είπε ο δήμαρχος Νάουσας.

Πηγή: epea.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου