Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Σε καλό δρόμο η υπόθεση «ασθενοφόρο»!

Τελικώς δεν φαίνεται να απέβη άκαρπη η διήμερη επίσκεψη του Δημάρχου Αλεξάνδρειας στην Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέτζο για το έκτακτο θέμα που προέκυψε με την απομάκρυνση του μοναδικού ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας της περιοχής.
Όπως μας είπε, σε χθεσινή τηλεφωνική μας επικοινωνία, ο Φώτης Δημητριάδης, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα από το πρωί της Τετάρτης, συνομίλησε με τον ίδιο τον κ. Λυκουρέτζο, στον οποίο επέδωσε και το σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας στο οποίο η σοβαρότητα του προβλήματος.
Πιο συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά την άμεση ανάκληση της απόφασης και την παραμονή του Ασθενοφόρου καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, με παράλληλη εξασφάλιση του απαραίτητου ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, που είναι αναγκαίο για την λειτουργία του.
Ο Υπουργός τον διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι θα επιληφθεί προσωπικά του θέματος, απευθυνόμενος στην Διεύθυνση του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεσμεύθηκε ότι οι όποιες ενέργειές του, θα δρομολογηθούν μετά την αποχώρηση της τρόικας από την Αθήνα.
Πηγή: Επίκαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου