Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με Σαρηγιαννίδη-Ιωαννίδη ο 32χρονος γυμναστής Γιάννης Μαντζιαρίδης



Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Στάθη Σαρηγιαννίδη θα είναι ο 32χρονος Ιωάννης Μαντζιαρίδης από τη Βέροια. Ο νέος υποψήφιος του συνδυασμού είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, διατέλεσε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ενώ σήμερα κατέχει θέση γυμναστή-προπονητή στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κουλούρας. Ταυτόχρονα εργάζεται στην οικογενειακή του επιχείρηση πώλησης ελαστικών.
Ο Στάθης Σαρηγιαννίδης καλωσόρισε τον κ. Μαντζιαρίδη στον συνδυασμό αναφέροντας ότι η επιλογή νέων άφθαρτων προσώπων χωρίς κομματικά στεγανά είναι προτεραιότητα προσωπική αλλά και συλλογική. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Οι πολίτες έχουν κουραστεί από επιλογές φθαρμένων μεσηλίκων ή απόμαχων της πολιτικής ή της αυτοδιοίκησης. Καιρός να βγουν μπροστά νέα φρέσκα πρόσωπα με κατάρτιση αλλά και όρεξη για δουλειά. Ως τέτοιο καλωσορίζω τον Γιάννη Μαντζιαρίδη στην ομάδα μας, στην ομάδα που κερδίζει.»
Ο  Γιάννης Μαντζαρίδης με τη σειρά του δήλωσε ότι: «Αγαπώ τον αθλητισμό με τον οποίον έχω ταυτιστεί προσωπικά. Τον θεωρώ ως την απόλυτη έκφανση πολιτισμού, κουλτούρας και κοινωνικής ένταξης. Εκτός αυτού σου καλλιεργεί την αίσθηση της συλλογικής προσφοράς και του έργου. Με αυτές τις αρχές θέτω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των συμπολιτών μου για να συμβάλω και εγώ στην εκλογή του Στάθη Σαρηγιαννίδη που πιστεύω απόλυτα ότι θα αποτελέσει τον επόμενο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου