Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Επτά μετάλλια σε ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα για τον «Τέτραθλον» Νάουσας


Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή 430 αθλητών από 4 χώρες (Βουλγαρία, Ελλάδα, Σερβία και FYROM) διεξήχθη στις 12-13 Απριλίου το 3ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών «Young Friends of Police» στην πόλη Pernik της Βουλγαρίας.
 Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Αθλητική Σάλα Minyor και περιλάμβαναν μεταξύ άλλων Ανοιχτό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. με διοργανωτές το Υπουργείο Αθλητισμού, την Εθνική Ομοσπονδία TAEKWON-DO και την Αθλητική Ομοσπονδία της Αστυνομίας της Βουλγαρίας.
Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας συμμετείχε στην διοργάνωση με αποστολή πέντε αθλητών οι οποίοι πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και πέτυχαν το απόλυτο, κερδίζοντας επτά συνολικά μετάλλια. Χρυσό μετάλλιο για τον Πλουμπίδη Βασίλειο και τον Δήμου Σταύρο στην Σκιαμαχία, ασημένιο για τον Στογιάννη Δημήτριο στην Μάχη +85 Kgr και για την Μπίντα Δέσποινα στην Σκιαμαχία και τις Ειδικές Τεχνικές. Χάλκινο μετάλλιο για την Μπίντα Δέσποινα στην Μάχη -62 Kgr και για τον Φειδάντση Αλέξανδρο στην Σκιαμαχία εφήβων, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε Διεθνές Πρωτάθλημα. Την αποστολή του Συλλόγου συνόδευσαν στο εξωτερικό η Πρόεδρος του κα Παπαντωνίου Αγγελική και ο Εκπαιδευτής του Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN. Την Ελληνική αποστολή συνόδευσε ο Πρόεδρος της Ε.ΟΜ.Τ. Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 8 DAN, ο οποίος ήταν και επίσημος προσκεκλημένος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας.
Ο Σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του για την σκληρή δουλειά των τελευταίων εβδομάδων και την εξαιρετική τους εμφάνισή και ξεκινά μετά το Πάσχα νέα προετοιμασία ενόψει του Διεθνούς Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά τον ερχόμενο Ιούνιο. Επίσης εύχεται στον Εκπαιδευτή του καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα 24-27 Απριλίου στην πόλη Riccione της Ιταλίας καθώς είναι ανάμεσα στους 50 καλύτερους Διαιτητές που επιλέχθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να διαιτητεύσουν στην διοργάνωση και μάλιστα ο μοναδικός Έλληνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου