Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στηρίζει το Παγκράτιο


trigkas copy
Στις 09-04-2014, επισκέφτηκαν τα γραφεία της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, ο Αντιπρόεδρος του Ημαθίωνα Τρίγκας Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της I.P.A. Ημαθίας Κελεσίδης Ιωάννης μαζί με τον εναν εκ των συγγραφεων του βιβλιου μας ''ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ'' Τρίγκα Δημήτριο οπου τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης Βασιλάκης Ηλίας, ο Αντιπρόεδρος Χριστοδουλης Χριστόδουλος και ο Γ. Γραμματέας της IPA Θεσσαλονίκης και Ταμίας του Εθνικού Τμήματος IPA Γιαννακόπουλος Βασίλειος.
Στην πολύωρη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα της I.P.A. και υπήρξε ταύτιση απόψεων για το μέλλον της I.P.A. Επίσης, συζητήθηκαν οι δραστηριότητες του Τρίγκα Δημητρίου ο οποίος είναι μέλος του Ημαθίωνα, αθλητής Πενελλανοδίκης και προπονητής της ομάδας Παγκρατίου Αθλήματος της ομάδας IPA Σερρών.
Να σημειωθεί, ότι ο Τρίγκας Νικόλαος στον Αθλητικό Σύλλογο Ημαθίων είναι Πρόεδρος της Επιτροπής διάδοσης του Παγκρατίου Αθλήματος της ΕΟΠΑ. Μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Ημαθίων είναι και ο Κελεσίδης Ιωάννης, ο οποίος ηταν και ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου.
Η Τοπική Διοίκηση IPA Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να μετέχει στην διάδοση του Παγκρατίου Αθλήματος και για τον λόγο αυτό, αγόρασε τριάντα βιβλία από τον Τρίγκα Δημήτριο, με περιεχόμενο σχετικά με το Παγκράτιο Άθλημα, τα οποία θα διανεμηθούν στους βραβευθέντες του Διαγωνισμού Φωτογραφίας της Τοπικής. Επίσης, θα υπάρξει και άμεση μελλοντική συνεργασία για το θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου