Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Σαρηγιαννίδης: ΄Καλώς τον και ας άργησε΄



Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι συνεχείς επισκέψεις του κ. Τζιτζικώστα στην Ημαθία έχουν ως μοναδικό σκοπό να "καλύψουν" τις αδυναμίες του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη τον οποίον όρισε. Είναι όμως σαφώς πιο ξεκάθαρο στον λαό της Ημαθίας πως μια ενδεχόμενη εκλογή του κ. Τζιτζικώστα θα την "καταδικάσει" να έχει στο τιμόνι της έναν Αντιπεριφερειάρχη με τις αδυναμίες που ο ίδιος του αναγνωρίζει με τη στάση του και την υπερπροστατευτική συμπεριφορά του, μια και ο ίδιος λίγο καιρό πριν τον είχε αποκλείσει. Φτάνει απλά κάποιος να θυμηθεί τις τόσες εκκλήσεις που γινότανε προς τον κ. Τζιτζικώστα, για συναντήσεις με συνεταιρισμούς και φορείς, οι οποίες συνεχώς αναβάλλονταν όπου δεν υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες.

"Καλώς τον και ας άργησε λοιπόν". Πότε τελικά θα δούμε την ουσία;
Στην επόμενη πενταετία έχουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε την, τόσο απαραίτητη για τον τόπο, εξωστρέφεια που απαιτείται, ενισχύοντας τις υφιστάμενες συνεργασίες και επαφές αλλά και δημιουργώντας νέες,  για την διάθεση των προϊόντων, την ενίσχυση προγραμμάτων των κατασκευών και του πολιτισμού,  τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε διεθνές. Το σύνολο αυτών των επαφών και συνεργασιών πρέπει και θα λάβει χώρα στο πρόσωπο του μελλοντικού Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας.
Στις προσεχείς εκλογές ο κόσμος της Ημαθίας γνωρίζει πολύ καλά, πως επιλέγει το ποιος θα τον εκπροσωπεί και το ποιος θα μιλάει για λογαριασμό του. Καλείται λοιπόν να ορίσει τον εκλεκτό του, για "παίξει" έναν απαιτητικό ρόλο όπου οι αδυναμίες και οι ανεπάρκειες δεν συγχωρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου