Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Kώστας Καλαϊτζίδης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας: Τιμώ την προσφορά και το έργο των ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 8 Απριλίου, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, με την «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία» του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης. Τον υποδέχθηκαν οι άνδρες, οι αξιωματικοί και ο διοικητής της ΠΥΝ Αντιπύραρχος κ. Παλαμούτης Nίκος, ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του, ως περιφερειακού συμβούλου  της Π.Ε Ημαθίας στα αιτήματα της Υπηρεσίας, όπως η διάνοιξη και αποκατάσταση του δασικού δρόμου Ροδοχωρίου-Πολλών Νερών. Ο κ. Παλαμούτης ζήτησε τη βοήθεια της Π.Ε Ημαθίας για την εγκατάσταση υδροστομίων στο Βέρμιο, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, καθώς και τη συντήρηση δασικών δρόμων για την ευκολότερη πρόσβαση των οχημάτων δασοπυρόσβεσης.
Λαμβάνοντας τον λόγο ο κ. Καλαϊτζίδης, αφού συνεχάρη τον κ. Παλαμούτη για την προαγωγή του στον βαθμό του Αντιπυράρχου, είπε:
«Τιμώ την προσφορά και το έργο των ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος. Θέλω να γνωρίζετε ότι η συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχιστεί και θα μεγιστοποιηθεί, παρά τη δραματική μείωση πόρων, η οποία αγγίζει το 70% από το 2009 και έπειτα. Είμαι άνθρωπος της δουλειάς και όχι των λόγων και έτσι θα συνεχίσω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου