Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Κώστας Καλαϊτζίδης: Είμαστε άνθρωποι της δουλειάς, όχι περιοδεύων πολιτικός θίασος

Με συμπάθεια κατανοούμε την αγωνιώδη προσπάθεια που καταβάλει το γνωστό επιτελείο των κυρίων, που ακόμα περιμένουμε  στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά και την Ημαθία,  να πολώσει το προεκλογικό κλίμα, λόγω της μεγάλης διαφοράς με την οποία προηγείται η «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» του Απόστολου Τζιτζικώστα στις δημοσκοπήσεις. Δημοσκοπήσεις οι οποίες διενεργήθηκαν από σοβαρές πανελλαδικές εταιρείες του κλάδου, όπως η KAPPARESEARCH για το «Βήμα» και η ALCO για το «Πρώτο Θέμα», αποτύπωσαν τη σκληρή πραγματικότητα για αυτούς, η οποία με μπασκετικούς όρους, μια και αρέσκονται να διατυμπανίζουν ανάλογα συνθήματα, είναι double score στον δεύτερο γύρο.



 Αντιλαμβανόμαστε ότι τα κτυπήματα «κάτω από την μέση» με προσωπικές και χυδαίες επιθέσεις, θα συνεχιστούν και θα κορυφωθούν, αφού οι άνθρωποι που στήριξαν την μείωση των  πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου και Δευτέρου βαθμού, κατά 70% στην Βουλή, αντί να κρυφτούν για τις πράξεις τους αυτές, μας παρουσιάζονται ως «σωτήρες» του τόπου, αυτοί και οι όψιμοι συνεργάτες τους.

Από εκεί και πέρα, προσωπικά συμβουλεύουμε όσους στην Ημαθία προσπαθούν να χυδαιολογήσουν, να απογαλακτιστούν πρώτα από την μητρική παρουσία που τους ακολουθεί βήμα, βήμα και τους ρωτάμε :
Γνωρίζουν   πού βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και αν  ναι, τις έχουν επισκεφτεί ποτέ στα πλαίσια των καθηκόντων τους;

 Έχουν επισκεφθεί ποτέ τις επιχειρήσεις και τους συνεταιρισμούς της Ημαθίας ή έστω γνωρίζουν πού βρίσκονται;

Κλείνοντας να τους πούμε ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ηλικιακά και πνευματικά έχει την ικανότητα να επισκέπτεται την Ημαθία, αλλά και όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, κάθε μέρα όλο το έτος. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το ωράριο του είναι από τις 6 το πρωί, έως τις 12 το βράδυ. Ένα ωράριο που κάποιοι συνυποψήφιοί του, βιολογικά, δυσκολεύονται να το ακολουθήσουν.

Επίσης σημειώνουμε για τους λαλίστατους τιμητές του νυν και επόμενου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ότι  καλό θα είναι να θυμηθούν πως  μόλις πριν από δυο μήνες διαγκωνίζονταν στα καφέ της Βέροιας για να φωτογραφηθούν μαζί του. Να ξέρουν  όμως ότι οι συμπολίτες μας  και κρίση έχουν και γνωρίζουν ότι το μέλλον του τόπου τους δεν σχεδιάζεται στα καφέ, αλλά στους τόπους δουλειάς, τα χωράφια και τις επιχειρήσεις.

Το ψηφοδέλτιο μας στην Ημαθία, ένα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από σοβαρούς ανθρώπους,  με επιστημονική κατάρτιση, και όρεξη για δουλειά, με πείρα στην αυτοδιοίκηση του πρώτου και δεύτερου βαθμού είναι εχέγγυο ανάπτυξης για την επόμενη μέρα. Οι Ημαθιώτες μας εμπιστεύονται και θα μας εμπιστευτούν τα επόμενα πέντε χρόνια. Κατανοώντας ότι είμαστε άνθρωποι της δουλειάς, με συγκεκριμένες προτάσεις κι έργο. Όχι περιοδεύων πολιτικός  θίασος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου