Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση Τσαβδαρίδη με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βέροιας


Λ. Τσαβδαρίδης: Σημαντικός ο ρόλος των κυνηγών σε θέματα πολιτικής προστασίας

Με την διοίκηση και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας συναντήθηκε τη Δευτέρα ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε με θερμά λόγια για τον υποψήφιο Δήμαρχο και του ζήτησε να βρίσκεται κοντά στους κυνηγούς.
Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι θα είναι κοντά τους, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο τους στην προώθηση του εθελοντισμού, αλλά και τη μεγάλη συνεισφορά τους σε θέματα πρόληψης πυρκαγιών και προστασίας του δάσους και του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύτηκε για τη δημιουργία ενός Σκοπευτηρίου, το οποίο θα χρησιμοποιείται όχι μόνο από τους κυνηγούς αλλά και από όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα της σκοποβολής. Σημείωσε, μάλιστα, ότι το Σκοπευτήριο θα αποτελέσει πόλο έλξης και για άτομα από άλλες περιοχές της χώρας.
Επίσης, ο Λ. Τσαβδαρίδης δεσμεύτηκε και για τη δημιουργία ενός πρότυπου Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, σε έκταση που χρησιμοποιείται από τον Κυνηγετικό Σύλλογο, όπου θα μπορούν να πηγαίνουν μαθητές σχολείων του διευρυμένου Δήμου Βέροιας, αλλά και μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου