Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Επιτυχημένη συμμετοχή του περιπτέρου της Ν.Α. Ημαθίας στην έκθεση "Φιλοξένια"


Έκλεισε τις πύλες της την Κυριακή 21 Νοεμβρίου η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της χώρας μας, η «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 2010». Η φετινή ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ είχε μεγάλο αριθμό εκθετών, τόσο Ελλήνων όσο και ξένων κρατικών και ιδιωτικών συμμετοχών, ενώ φιλοξενήθηκαν 150 και πλέον ξένοι επαγγελματίες του τουρισμού (δημοσιογράφοι και tour operators), για να γνωρίσουν τα ελληνικά τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες.
Στην Έκθεση συμμετείχε και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας, με περίπτερο 50 τ.μ. που έφερε το γνωστό λογότυπο «Στη γη του Αλέξανδρου». Στόχος του περιπτέρου ήταν η προβολή των τουριστικών ενδιαφερόντων της περιοχής μας μέσα από τη διανομή πληροφοριακού υλικού, συναντήσεις και επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και ξένους και τη συμμετοχή σε διάφορα συνέδρια και ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.
Το περίπτερο της Ν.Α. Ημαθίας διακρίθηκε από την Κριτική Επιτροπή και βραβεύτηκε με το Ειδικό Βραβείο Διοργανωτή.
Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της Έκθεσης, στο περίπτερο της Ν.Α. Ημαθίας συμμετείχαν επιχειρήσεις και επαγγελματίες του Νομού μας, οι οποίοι πρόβαλαν και προώθησαν τα τουριστικά τους προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από αυτό. Το περίπτερο επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Γιώργος Νικιτιάδης, οι εκλεγμένοι Περιφερειάρχες Κ. Μακεδονίας και Ηπείρου κ.κ. Ψωμιάδης και Καρχιμάνης αντιστοίχως, ο Νομάρχης κ. Καραπαναγιωτίδης, επαγγελματίες του κλάδου και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου