Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΛΕΥΚΟ η ΑΚΥΡΟ στο β΄ γύρο των τοπικών εκλογών ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση


Δήλωση των: Χρήστου Τρεμπελή, υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη

Ιωάννας Σοφρόνωφ , υποψήφιας Δημάρχου

Γιώργου Καρτσιούνη, υποψήφιου Δημάρχου Νάουσα

Χρήστου Αλευρά υποψήφιας Δημάρχου Αλεξάνδρειας



«Χαιρετίζουμε όλες και όλους που στις 7 του Νοέμβρη στήριξαν και ενίσχυσαν τα ψηφοδέλτια που στήριξε το ΚΚΕ.

Χαιρετίζουμε όλες και όλους που ξεπέρασαν φοβικά διλλήματα, προκλητικούς εκβιασμούς και καμουφλαρισμένα ψηφοδέλτια.

Κατανοούμε ότι μεγαλώνει η απαίτηση απέναντί μας να ανταποκριθούμε στην εργατική λαϊκή συσπείρωση και πάλη ,να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια και διάθεση για αγώνα ευρύτερων λαϊκών μαζών που εκτιμούν το ρόλο και τη συμβολή μας ,ταυτόχρονα όμως έχουν και τις ιδιαίτερες δικές τους απόψεις.

Η συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων , σε αντίθεση με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, σε ριζική αντίθεση με τη βαρβαρότητα του Μνημονίου ,τις επιλογές του ΔΝΤ και της Ε.Ε, με στόχο ένα μνημόνιο διαρκείας, πρέπει να διευρυνθεί και στο δεύτερο γύρο. Καμιά ψήφος υπέρ δήθεν ανεξαρτήτων ,που με την πολιτική και στάση τους στηρίζουν την κυρίαρχη πολιτική ,παρεμβάλλουν εμπόδια στον ριζοσπαστισμό.

Καλούμε όλες και όλους που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΉΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ , αλλά και όλους εκείνους που δεν έκαναν το αποφασιστικό βήμα στις 7 του Νοέμβρη, να απαντήσουν με το ΛΕΥΚΟ η ΑΚΥΡΟ στο β΄ γύρο των τοπικών εκλογών , ώστε να σηματοδοτηθεί πιο αποφασιστικά ένα νέο βήμα , μια νέα αρχή για την ανασύνταξη του κινήματος, για την αντεπίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου