Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Επισκέψεις Τσαβδαρίδη στη λαϊκή αγορά και στην αγορά της Βέροιας, στο ΙΚΑ και στον οικισμό των ROM στην Κουλούρα



Λ. Τσαβδαρίδης: Δεν θα είμαι Δήμαρχος της λακκούβας, Δήμαρχος-Κοντά τους επαγγελματίες και στους ανθρώπους της αγοράς βρέθηκε, γι άλλη μια φορά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης το πρωί της Τρίτης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή», την λαϊκή αγορά της Βέροιας και την αγορά της πόλης, θέλοντας να τονίσει ότι προτεραιότητα του συνδυασμού του είναι η οικονομική ανάπτυξη και η ευημερία της περιοχής του νέου Δήμου Βέροιας, η μείωση της ανεργίας και η πάταξη της ακρίβειας, αλλά και η προσπάθεια να απαλυνθούν, κατά το δυνατόν, οι δυσμενείς συνέπειες του Μνημονίου για τον κόσμο.
«Δεν θα είμαι ο Δήμαρχος της λακκούβας, δεν θα είμαι Δήμαρχος απλός διαχειριστής. Από την επόμενη μέρα θα φροντίσουμε για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, για την ενίσχυση του εισοδήματος των κτηνοτρόφων της περιοχής μας, των αγροτών μας που πωλούν την παραγωγή τους στις λαϊκές και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών της Βέροιας. Στόχος μας είναι να παράγουμε πλούτο με την ανάπτυξη του τουρισμού, να φέρουμε στη Βέροια λεφτά επενδυτών και προγραμμάτων που ‘τρέχουν’ στην Ελλάδα και στην Ε.Ε. Θα εκμεταλλευτούμε αντισταθμιστικά οφέλη που μπορούν να προκύψουν από την ανάθεση έργων», είπε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Επισκεπτόμενος το ΙΚΑ Βέροιας, στη συνέχεια, ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε με τους διευθυντές των ιατρικών και των διοικητικών υπηρεσιών του υποκαταστήματος. Ο Λάζαρος Τσαβαρίδης τόνισε ότι προτεραιότητα του συνδυασμού του είναι η κοινωνική πολιτική και στο πλαίσιο αυτό θα προωθήσει την άμεση συνεργασία με τις ιατρικές και διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και κάνοντας πράξη την συμμετοχικότητα και τη συνεργασία της νέας δημοτικής αρχής με όλους τους φορείς του Δήμου.
Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης επισκέφθηκε τον οικισμό των ROM στην Κουλούρα, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να βρεθεί κοντά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, ιδιαίτερα τις ευαίσθητες, και να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Όπως δήλωσε, προτεραιότητα του συνδυασμού του είναι η κατασκευή έργων αναγκαίων στον οικισμό για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ROM που διαμένουν εκεί. Έργων ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτροδότησης της περιοχής, αλλά και τακτοποίησης των οικοπέδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου