Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ομιλίες Τσαβδαρίδη σε καφέ της Βέροιας και στη Μέση




Οι νέοι στηρίζουν Λάζαρο Τσαβδαρίδη

Με νεανικό κυρίως κοινό συνομίλησε το Σάββατο ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, επισκεπτόμενος καφέ και μπαρ στο κέντρο της Βέροιας, στην οδό Πιερίων και στην πλατεία Τσερμενίου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, συνομίλησε με τους νέους και δεν ήταν λίγοι όσοι εξέφρασαν ανοιχτά τη στήριξή τους στο πρόσωπό του και στο συνδυασμό «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή».
Οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από θέματα της πόλης, για τις γειτονιές της που έχουν εγκαταλειφθεί, αλλά και για το όραμα των πολιτών και κυρίως των νέων για μια διαφορετική πόλη.
Νωρίτερα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι επισκέφθηκαν την εμπορική αγορά της Βέροιας όπου συζήτησαν με επιχειρηματίες και πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν και για τις λύσεις που προτείνει ο συνδυασμός μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης του Δήμου.
Την Παρασκευή ο υποψήφιος Δήμαρχος μίλησε στη Μέση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στη συγκεκριμένη περιοχή. Ενώ, συζητώντας στη συνέχεια με τους πολίτες, άκουσε παράπονα για την ελλιπή καθαριότητα αλλά και για την έλλειψη φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση Λιμπάτζη όπου κινδυνεύουν καθημερινά οι οδηγοί. Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης δεσμεύτηκε να ασχοληθεί, με την εκλογή του με τα θέματα αυτά, αλλά και για να δώσει ζωή στα Δημοτικά Διαμερίσματα του σημερινού Δήμου Βέροιας (όπως η Μέση) που, ξεκομμένα και παρατημένα, δεν αντιμετωπίζονται από τη σημερινή δημοτική αρχή επί ίσοις όροις με την πόλη της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου