Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του Κώστα Καλαϊτζίδη για τα αποτελέσματα των εκλογών


«Σας καλώ να βρούμε μαζί την πυξίδα της προόδου»

Δώσαμε έναν αγώνα αγνό, με ενθουσιασμό και διάθεση. Ομολογώ πως το αποτέλεσμα ήταν πέρα από κάθε προσωπική μου προσδοκία , αφού οι συμπολίτες που με τίμησαν ξεπέρασαν τους 11.000 σε όλο το Νομό. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι ο κόσμος χρειάζεται και έχει ανάγκη στη Διοίκηση άτομα με ανθρώπινο πρόσωπο. Αναλύσεις και ευχαριστήρια θα βρεθεί ο χρόνος αργότερα να γίνουν όπως αρμόζει σ΄ αυτές τις περιπτώσεις. Αυτή τη στιγμή προέχει ο αγώνας για τη νίκη της ερχόμενης Κυριακής που δεν έχει ακόμα τελειώσει.
Όσοι με γνωρίζουν καλύτερα, ξέρουν ότι αυτό το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Πέρα από την προσωπική μου επιτυχία, είναι απαραίτητη και αυτή του συνδυασμού μας. Κύριος «εχθρός» μας και αντίπαλός μας είναι η αποχή. Οφείλουμε να δώσουμε μάχη για να κερδίσουμε το ενδιαφέρον των πολιτών, που μας γύρισαν, κυρίως στα αστικά κέντρα, την πλάτη. Ταυτόχρονα οι συντοπίτες μας που πήγαν στις κάλπες για να ψηφίσουν το φίλο, το συγγενή, το γνωστό, πρέπει να πεισθούν ότι οφείλουν να είναι εκεί και στις 14 του Νοέμβρη.
Μαζί, από σήμερα κιόλας, όλοι όσοι μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες και έχουμε τις ίδιες αγωνίες για τον τόπο μας, θα αρχίσουμε να βρισκόμαστε, ώστε να συνδιαμορφώσουμε πέρα από τους κεντρικούς στόχους του συνδυασμού μας και τους ειδικούς που αφορούν την περιοχή μας.
Καλώ, με τον ανάλογο σεβασμό στα προσωπικά πιστεύω του καθενός μας, τώρα που είναι μόνο δύο συνδυασμοί στον τελικό γύρο, να επιλέξουν εμάς προκειμένου να βρούμε επιτέλους την πυξίδα της προόδου, της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Είναι το πρώτο και ισχυρότερο χρέος μας στις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Κώστας Ζ. Καλαϊτζίδης

ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ- Κ. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου