Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Δώρας Μπαλτατζίδου για τις εκλογές στην Περιφέρεια


Το αποτέλεσμα των εκλογών στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανοίγει το δρόμο για να γυρίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη νέα σελίδα, για τον τόπο μας.
Η έπαρση και ο κομπασμός των αντιπάλων μας σκόνταψαν πάνω στους ενεργούς πολίτες την Κεντρικής Μακεδονίας. Πίστευαν και έλεγαν ότι θα εκλεγούν άνετα από την πρώτη Κυριακή. Τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και τη γυμνή αλήθεια του ανύπαρκου λόγου τους.
Ο Μάρκος Μπόλαρης και το “Μέτωπο Ανάπτυξης για την Κεντρική Μακεδονία” είναι πλέον ο μόνος ασφαλής δρόμος για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Με σοβαρότητα, συνέπεια και προγραμματικό λόγο θα υπηρετήσουμε ένα νέο θεσμό που τον πιστεύουμε, για να γίνει η Κεντρική Μακεδονία το όχημα της Ανάπτυξης για ολόκληρη τη χώρα.
Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου όλους εκείνους που με επέλεξαν να τους εκπροσωπώ στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.
Θέλω για άλλη μια φορά να δεσμευτώ ότι θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ στις ευθύνες που αναλαμβάνω. Για να συνεχίζω να κοιτώ στα μάτια τον κάθε Ημαθιώτη και την κάθε Ημαθιώτισσα που με τίμησε με την ψήφο του.
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου οι δυνάμεις της αλλαγής και της προόδου θα αναμετρηθούν με τον κούφιο λόγο και την υπανάπτυξη.
Την Κυριακή οι πολίτες της Ημαθίας μπορούν και πρέπει να είναι υπερήφανοι για την επιλογή τους.
Θα τα καταφέρουμε γιατί το θέλουμε, γιατί το αξίζουμε γιατί το δικαιούμαστε.
Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει Περιφερειάρχη τον ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ.
Και να μη ξεχνάμε ότι…..
Οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από τους καλούς πολίτες που δεν πάνε να ψηφίσουν….
Γι’ αυτό να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Με εκτίμηση και αισιοδοξία
Δώρα Μπαλτατζίδου
Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου