Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Χαρούλας Ουσουλτζόγλου

«Μετά την επιτυχή για το συνδυασμό μας ολοκλήρωση των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 14ης Νοεμβρίου, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους πολίτες που στήριξαν το Νέο Ήθος, που στήριξαν το όραμά μας για τον μεγάλο Δήμο Βέροιας. Ευχαριστώ επίσης όλους τους υποψηφίους μου και τις οικογένειές τους, οι οποίοι έδωσαν έναν τιτάνιο αγώνα. Τα καταφέραμε!
Συνεχίζουμε αταλάντευτοι το έργο μας. Με πλήρη επίγνωση των μηνυμάτων που έστειλε η κάλπη τόσο την Α’ όσο και την Β’ Κυριακή, θα κινηθούμε συναινετικά προκειμένου να ενεργοποιήσουμε όλες και όλους που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον τόπο τους. Το πολιτικό σύστημα, μέρος του οποίου είμαστε όλοι μας, συνεχίζει να μην πείθει το εκλογικό σώμα ότι πρέπει να προσέρχεται και να ψηφίζει. Πρέπει να το δούμε αυτό. Άμεσα.
Συγχαίρω όλους ανεξαιρέτως τους εκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και ευελπιστώ στη συνεργασία τους προκειμένου να δώσουμε γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν. Καθήκοντα και αρμοδιότητες θα κατανεμηθούν με κριτήρια διαφανή, μετρήσιμα και αντικειμενικά. Επίσης θέλω να διαβεβαιώσω ότι ακόμα και όσοι δεν εκλέχτηκαν θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της λειτουργίας της Δημοτικής ομάδας από την 1η Ιανουαρίου.
Πρώτιστος μου στόχος είναι η διοικητική προετοιμασία του Δήμου, προκειμένου από 01-01-2011, μετά τις συνενώσεις, να λειτουργεί ομαλά. Ταυτόχρονα, ενεργοποιώ ξανά τις διαδικασίες του Επενδυτικού Προγράμματος από την Ευρώπη, διαδικασίες που «πάγωσα» πριν τις εκλογές προκειμένου να μην θεωρηθεί ότι προκαταλαμβάνω και δεσμεύω σε καμία περίπτωση την όποια Δημοτική αρχή θα προέκυπτε. Το Πρόγραμμα αυτό θα μας δώσει αρχικά 12εκ. ευρώ, ήδη εγκεκριμένα, για έργα ανταποδοτικής αξίας ενώ από 01-01-2011 τίθεται σε πλήρη ανάπτυξη και εφαρμογή το Προεκλογικό μας Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, όπως το δημοσιεύσαμε και το θέσαμε στην κρίση του εκλογικού σώματος.
Είναι στο χέρι όλων μας να πετύχουμε στην εποχή του «Καλλικράτη». Με οργάνωση, τάξη, σύστημα και σχέδιο, να είστε βέβαιοι, συμπολίτες και συμπολίτισσές μου, ότι θα τα καταφέρουμε άριστα! Ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου