Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ


Η χθεσινή επιλογή της δημοκρατικής συμμετοχικής απόφασης των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας στο πρόσωπο του Παναγιώτη Ψωμιάδη και στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας και ειδικά του ημαθιώτικου λαού σε μένα και στους συνεργάτες μου υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, μας γεμίζει αισθήματα ικανοποίησης και χαράς.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μας επέλεξαν να ξεκινήσουμε τούτο τον πρωτόγνωρο περιφερειακό αυτοδιοικητικό αγώνα, ώστε η Κεντρική Μακεδονία και η Ημαθία να έχουν την πορεία και τη θέση που τις αξίζει στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας μας. Την ΠΡΩΤΗ.
Σε αυτή την πορεία δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Καλούμαστε ΟΛΟΙ να δώσουμε από κοινού την αναπτυξιακή μάχη για τον τόπο μας. Ευχαριστούμε επίσης και τους πολίτες της Ημαθίας που δεν μας επέλεξαν σε τούτη την εκλογική αναμέτρηση. Πρέπει να γνωρίζουν ότι εμείς δεν ήρθαμε να χωρίσουμε, αλλά να ενώσουμε. Δεν ήρθαμε να διχάσουμε, αλλά να συνθέσουμε. Τα προβλήματα ΟΛΩΝ μας κοινά. Η αντιμετώπισή τους, ο μόνος μας κοινός στόχος. Όπως δήλωσε, άλλωστε, ο νέος μας Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, εμείς δεν υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε. Το δείξαμε στην αυτοδιοικητική μας πορεία στη νομαρχία. Θα το δείξουμε και από την 1η του Γενάρη σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Αναπτυξιακό εχέγγυο η πείρα μας. Υπόσχεση μας η προσπάθεια για μια Ημαθία της προόδου και της ευημερίας. Γιατί για εμάς πρώτη προτεραιότητα είναι η Ημαθία. Θα τα καταφέρουμε.

Ευχαριστήριο
Ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης ευχαριστεί για μια ακόμη φορά όλους τους υπαλλήλους της Νομαρχίας που εργάστηκαν σκληρά τη βραδιά και της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στο άρτιο και ταχύ αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας. Ευχαριστεί επίσης όλους τους εκπροσώπους του Τύπου για την άριστη συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου