Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Λάζαρου Τσαβδαρίδη


Ευχαριστώ θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μου, το 49% των συνδημοτών μας που πίστεψαν στις προτάσεις και στο όραμά μας, στήριξαν την καθαρή, έντιμη και άδολη προσπάθεια του συνδυασμού μας για την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων του τόπου και των δημοτών μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Το αποτέλεσμα δεν ήταν για μας το αναμενόμενο αλλά, παρότι οριακό, είναι απολύτως σεβαστό.
Συγχαίρω τον συνδυασμό της κ. Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου και την ίδια προσωπικά και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού μας, που μαζί δώσαμε το δύσκολο αλλά και ωραίο αγώνα για να αλλάξει ο Δήμος πορεία. Δώσαμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο στο νέο Δήμο Βέροιας, αγώνα που θα συνεχίσουμε και από τη θέση που μας έταξε ο λαός.
Δεσμευόμαστε ότι από την επόμενη μέρα θα είμαστε, από τη θέση της μειοψηφίας, κοντά στα προβλήματα των δημοτών μας, θέτοντας την εμπειρία μας στη διάθεση της δημοτικής αρχής και ασκώντας δημιουργική κριτική και γόνιμη αντιπολίτευση, με βασικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων, αλλά και τη διαφάνεια και καλύτερη αξιοποίηση των χρημάτων των δημοτών.
Από την επόμενη μέρα, θα πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το καλό του Δήμου Βέροιας και για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής των δημοτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου