Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τζιτζικώστας: «Η Ημαθία έστειλε το πιο ξεκάθαρο, το πιο ηχηρό μήνυμα σε όλη την Κεντρική Μακεδονία

Στην Βέροια βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Μαΐου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. Στα γραφεία του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού τον υποδέχθηκαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του.



Ο κ. Τζιτζικώστας σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τους Ημαθιώτες για το συγκινητικό μήνυμα που έστειλαν την πρώτη Κυριακή των εκλογών. «Η Ημαθία έστειλε το πιο ξεκάθαρο, το πιο ηχηρό μήνυμα σε όλη την Κεντρική Μακεδονία» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε επίσης τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη και όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους  του, επισημαίνοντας ότι όλοι τους-και αυτοί που εξελέγησαν και αυτοί που δεν εξελέγησαν- θα έχουν ενεργό ρόλο στην διαμόρφωση της πολιτικής, ενώ κάλεσε τους πολίτες της Ημαθίας, όπου κι αν ανήκουν, να υπερψηφίσουν  την «Αλληλεγγύη» στον δεύτερο γύρο των εκλογών, την Κυριακή 25 Μαΐου. «Να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα μας χώριζαν μέχρι χθες και να δούμε το αύριο της Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία δεν χωρούν χρώματα. Είμαστε αποφασισμένοι να υπηρετήσουμε το σύνολο των πολιτών, απ΄ όπου κι αν προέρχονται. Για αυτό την Κυριακή ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, για να μπορέσουμε να πάμε την Κεντρική Μακεδονία μπροστά» είπε, κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Τζιτζικώστας.
Ο κ. Καλαϊτζίδης, στον δικό του χαιρετισμό, ευχαρίστησε τους  Ημαθιώτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην «Αλληλεγγύη», την πρώτη Κυριακή των εκλογών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους, λέγοντας  χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ αυτή την επίλεκτη ομάδα που πίστεψε στον Απόστολο Τζιτζικώστα και έκανε έναν πολύ δυνατό, αλλά πολιτισμένο αγώνα, τον οποίο τίμησαν με την ψήφο τους οι Ημαθιώτες. Σε αυτούς τους συμπολίτες μας λοιπόν χρωστάμε να πραγματοποιήσουμε όσα χρειάζονται για να αποκτήσουμε ξανά όσα χάσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Καλούμε τους Ημαθιώτες να μας εμπιστευτούν, υπερψηφίζοντας την «Αλληλεγγύη» την ερχόμενη Κυριακή. Την Δευτέρα δεν θα έχουμε πανηγύρια, αλλά δουλειά. Θα σηκώσουμε τα μανίκια για να εργαστούμε για όσα υποσχεθήκαμε».
Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Τζιτζικώστα, του κ. Καλαϊτζίδη και των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στο κέντρο της Βέροιας, με τους πολίτες να εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στην «Αλληλεγγύη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου