Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Περιοδεία του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και των υποψηφίων του περιφερειακών συμβούλων στην λαϊκή αγορά της Βέροιας

 
Στην λαϊκή αγορά της Βέροιας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 20 Μαΐου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους.  Ο κ. Καλαϊτζίδης ευχαρίστησε τους επαγγελματίες  και τους πολίτες για την θερμή συμπαράσταση που επέδειξαν στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών, καθιστώντας την «Αλληλεγγύη» πρώτη  δύναμη στην Ημαθία και με την μεγαλύτερη εκλογική διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό, σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία. «Από την ερχόμενη Δευτέρα πιάνουμε δουλειά για να κάνουμε πράξη τα όσα υποσχεθήκαμε στους Ημαθιώτες και της Ημαθιώτισσες. Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζίδης.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Καλαϊτζίδης και οι υποψήφιοι του επισκέφθηκαν και ευχαρίστησαν πολίτες  σε τοπικές κοινότητες της Αλεξάνδρειας, καλώντας τους  να δείξουν ξανά την Κυριακή 25 Μαΐου με την ψήφο τους, την εμπιστοσύνη τους στην  αυτοδιοικητική πρόταση της «Αλληλεγγύης» και τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου