Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Δεν συνεχίζει στην προεδρία του Α.Σ Λευκαδίων ο Γιάννης Καλαϊτζίδης με δήλωση του







\"Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλα τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ Λευκαδίων, το προπονητικό επιτελείο, τους παίκτες και τους φιλάθλους της ομάδας μας από τα Λευκάδια και όχι μόνο, που στάθηκαν στο πλευρό μας στην πρόσφατη ποδοσφαιρική σεζόν.
Η ομάδα μας πέτυχε τον στόχο της, ήδη από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, ο οποίος ήταν η παραμονή της στην κατηγορία, παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε και τα οποία δεν αφορούσαν το αγωνιστικό μέρος της προσπάθειας μας, στην οποία θέλω να τονίσω ότι όλοι οι παίκτες και οι προπονητές ήταν όχι, μόνο πληρωμένοι, αλλά και προπληρωμένοι, ενώ το διοικητικό μας συμβούλιο πλήρωσε και οφειλές των προηγούμενων διοικήσεων.
Δυστυχώς όμως η βοήθεια που μας παρασχέθηκε από την δημοτική αρχή, την περασμένη χρονιά, ήταν ανύπαρκτη, αφού παρά τις υποσχέσεις της για ανάληψη εκ μέρους της, των απαραίτητων υλικών για την κατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου μας, ουδέποτε το έπραξε, πλην ίσως κάποιου ποσού που μας δόθηκε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ποσό όμως που δόθηκε  ως οικονομική ενίσχυση και στην άλλη ομάδα του δήμου μας.
Ακόμη και τα εντελώς απαραίτητα υλικά για την χρήση του γηπέδου τα καταβάλαμε από την τσέπη μας, ενώ ανύπαρκτη ήταν και η βοήθεια σε προσωπικό, τόσο εκ μέρους του δήμου, όσο και εκ μέρους της τοπικής κοινότητας.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους κ . Στάθη Λογδανίδη και Γιάννη Γιαζητζή,καθώς και τον Κώστα Κώτσαλη που βοήθησαν με μηχανήματα και προσωπική εργασία στην ανακατασκευή χλοοτάπητα του γηπέδου, όμως η ατυχία της θεομήνιας του περασμένου Ιουνίου, μας ανάγκασε για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα να είμαστε χωρίς κατάλληλο αγωνιστικό χώρο, ενώ και στο προπονητικό μέρος αναγκαστήκαμε να περιφερόμαστε από τον Κοπανό, έως την Επισκοπή και το Γιαννακοχώρι, δημιουργώντας φυσικά προβλήματα στους τοπικούς συλλόγους, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια. Το ίδιο συνέβη και με την χρήση κλειστό γυμναστηρίων του δήμου μας, όπου σε κάποιο από αυτό άλλαξαν μέχρι και τις κλειδαριές για να μην το χρησιμοποιήσουμε.
Παρ΄όλα αυτά από την αγάπη μας στην ομάδα δεν δημοσιοποιήσαμε την δίκαιη αγανάκτηση μας και περιμέναμε τις φετινές υποσχέσεις της δημοτικής αρχής, η οποία εκ νέου μας υποσχέθηκε τον σπόρο και τα λιπάσματα για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, υπόσχεση που εδώ και δυο μήνες μεταφερόταν από μέρα σε μέρα, ενώ τελικά καταλήξαμε για την Δευτέρα μετά τις εκλογές και δεν εκπληρώθηκε.
Δυστυχώς οι παραπάνω λόγοι, όπως και το γεγονός του μεγάλου φόρτου εργασίας που αναλαμβάνω στην οικογενειακή μας επιχείρηση, μετά την εκλογή του αδελφού μου Κώστα στην θέση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, με αναγκάζουν να μην θέσω ξανά υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου του Α.Σ Λευκαδίων.
Τονίζω όμως ότι τόσο εγώ, όσο και τα αδέλφια μου, θα σταθούμε στο πλευρό της νέας διοίκησης, ακόμη και αν σε αυτήν συμμετέχουν και άτομα που όλο αυτόν τον καιρό που ήμουν πρόεδρος, το μόνο που έκαναν ήταν να κατηγορούν την αγάπη μας για την ομάδα και την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική\".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου