Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Δημοπρατήριο στην Ημαθία για τα τοπικά προϊόντα και έμφαση στο επιχειρείν, πρώτη προγραμματική θέση Γιάννη Ιωαννίδη


Ως πρώτη προγραμματική θέση το ‘επιχειρείν’ έθεσε ο συνδυασμός Περιφέρεια Πρωταθλήτρια του Γιάννη Ιωαννίδη, στην παρουσίαση της πρότασης για το Δημοπρατήριο Ημαθίας στην πρώην περιφερειακή αγορά Κουλούρας, το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Αιγές.
 Παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη και του Στάθη Σαρηγιαννίδη, η παρουσίαση της πρότασης έγινε από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Κώστα Γιαννόπουλο, που εστίασε στο τεχνικό μέρος και στη στόχευση του μέγιστου αποτελέσματος για τα τοπικά προϊόντα, τον παραγωγό και τον καταναλωτή.
 
«Εμείς λειτουργούμε ως ομάδα», σημείωσαν στην αρχή και το τέλος της κουβέντας Γιάννης Ιωαννίδης και Στάθης Σαρηγιαννίδης, μιλώντας για ακόμη μία φορά για την ανάγκη έμφασης στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας και το επιχειρείν.
 
«Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σήμερα 25.000 ελληνικές επιχειρήσεις εκτός Ελλάδας επειδή είναι 10% η φορολογία και στην Ελλάδα 45%. Όπως και δεν μπορεί να συνεχιστεί η εισαγωγή προϊόντων γης  6 δις ετησίως, σε μια χώρα παραγωγό αντίστοιχων προϊόντων», τόνισε ο κ. Ιωαννίδης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τοπικοί φορείς ,ομάδες παραγωγών, ιδιώτες κ.ά..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου