Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Γιάννης Γιαννούλης: «Σταθήκαμε όρθιοι απέναντι σε μια περίεργη συμμαχία»



Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες θα ήθελα κατ’ αρχήν εκ μέρους όλων των συνυποψηφίων να σας ευχαριστήσω ολόψυχα  για την στήριξη σας στη Δημοτική Ανανέωση.
Χάρη σε σας μπορέσαμε να αντισταθούμε  και να ανατρέψουμε τα σχέδια των αντιπάλων μας.
Την Κυριακή φάνηκε ότι απέναντι μας είχαμε όχι μόνο την επίσημη ΝΔ (αν και έγινε προσπάθεια κυριολεκτικά στο παρά πέντε να μας πείσουν για το αντίθετο) αλλά όλο τον μηχανισμό της συγκυβέρνησης.
 Άραγε  με καθοριστική παρέμβαση ποιού κρίθηκε εναντίον μας το αποτέλεσμα στο Αγγελοχώρι ;
Σταθήκαμε όρθιοι απέναντι σε μια περίεργη  συμμαχία η οποία από το Σεπτέμβριο του 2013 τεχνηέντως προσπάθησε και κατάφερε ως ένα βαθμό να περάσει   το σύνθημα φτάνει πια και να φθείρει  τη Δημ. Ανανέωση και τον ίδιο τον Τάσο Καραμπατζό.
Ταυτόχρονα όμως πήραμε και ένα ισχυρό μήνυμα για τα λάθη και τις παραλείψεις μας .
Τι μας λέει όμως ο Κοινός Τόπος;
Λένε ότι είναι νέοι, αυτοδημιούργητοι, πετυχημένοι με διάθεση για προσφορά και θέληση να ζήσουν στη Νάουσα. Τους απαντάμε λοιπόν:
Επειδή τους αρέσουν οι αριθμοί  οι συνδυασμοί μας έχουν περίπου τον ίδιο μέσο όρο ηλικίας και επιπλέον όλοι σχεδόν οι εκλεγόμενοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι τους είναι 40 ετών και άνω  ενώ 1 στους 4 των εκλεγομένων υποψηφίων μας  έχει ηλικία από 25 έως 35 ετών.
Αυτοδημιούργητοι: Πάντως δεν βλέπω στο συνδυασμό μας  να έχουμε πολλούς μπαμπάδες από πίσω.
Πετυχημένοι με διάθεση για προσφορά και θέληση να ζήσουν στη Νάουσα : Δηλαδή οι υποψήφιοι όλων των άλλων συνδυασμών δεν είναι πετυχημένοι δεν έχουν διάθεση για προσφορά και κατοικούν στη Νάουσα όχι από επιλογή αλλά από ανάγκη;
 
Γιατί λοιπόν ο λαός της Νάουσας να εμπιστευθεί ξανά τη Δημοτική Ανανέωση;
Γιατί είμαστε ακριβώς αυτό που βλέπετε και γνωρίζετε. Δεν υπάρχουν σκιές πίσω από την κουρτίνα, δεν υπάρχει παρασκήνιο ούτε τζάκια παλιά και νέα.
Γιατί πιστέψαμε στον Νέο Ενιαίο Μεγάλο Δήμο Νάουσας και προσπαθήσαμε με κόστος και καταφέραμε  να  βάλουμε στέρεες βάσεις  για την ενότητα αυτή και την ανάπτυξη του.
Γιατί  να ψηφίσει Τάσο Καραμπατζό;
Γιατί στην αρχή του προεκλογικού αγώνα παραχώρησε δημοκρατικά την ηγεσία της παράταξης αλλά και τη στήριξη του σε όποιον από εμάς  επιθυμούσε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος.
Η απόφαση όμως να είναι εκ νέου υποψήφιος ήταν απόφαση συλλογική και ομόφωνη της δημοτικής μας ομάδας και όχι προϊόν συναλλαγής και μυστικών-σκοτεινών συμφωνιών.
Γιατί έχει εκλεγεί δημοκρατικά από τους δημότες της Νάουσας Δήμαρχος για τρεις συνεχείς θητείες. Έχει δοκιμαστεί, έχει δώσει εξετάσεις - και σε πολύ σε δύσκολα θέματα για τη Νάουσα και έχει κριθεί.
Γιατί είναι πραγματικός , με τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του, προσιτός όμως σε όλο τον κόσμο, προσγειωμένος και ανοικτός στο διάλογο.
Γιατί παρά τα 12 χρόνια  στο τιμόνι του Δήμου , με την εύλογη φθορά, κάθε άλλο παρά καθεστωτικός μπορεί να χαρακτηρισθεί.
Κυρίες και κύριοι έχω την τιμή να καλέσω τον σημερινό Δήμαρχο, και με την δική σας  δημοκρατική ετυμηγορία της Κυριακής, τον αυριανό Δήμαρχο του ενιαίου Δήμου Νάουσας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου