Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Κώστας Καλαϊτζίδης από τη Νάουσα: Την Κυριακή όλοι ενωμένοι δουλεύουμε σκληρά για την Ημαθία μας

 
kalaitzidis naousa agora
Επίσκεψη στη Νάουσα πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 23 Μαΐου, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς του συμβούλους.


Ο κ. Καλαϊτζίδης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της «Αλληλεγγύης» ευχαρίστησαν τους συμπολίτες τους για το μήνυμα συμπαράστασης που έστειλαν με την ψήφο τους στον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, την πρώτη Κυριακή των εκλογών, καλώντας τους να μην εφησυχάσουν, αλλά να προσέλθουν στις κάλπες και την Κυριακή 23 Μαΐου, δίνοντας στην «Αλληλεγγύη» καθαρή εντολή διοίκησης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Ημαθία, τα επόμενα πέντε χρόνια.
Ο κ. Καλαϊτζίδης και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν επίσης τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων, ευχόμενοι καλό αγώνα.
«Κλείνουμε σήμερα στη Νάουσα τις επισκέψεις μας σε όλη την Ημαθία, για τον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας από κάθε γωνία της Βέροιας, της Νάουσας, της Αλεξάνδρειας, που εμπιστεύθηκαν την «Αλληλεγγύη» στον πρώτο γύρο.
Την Κυριακή καλώ όλους τους Ημαθιώτες να κάνουμε όλοι μαζί το μεγάλο βήμα, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για μια σύγχρονη, ανθρώπινη Μακεδονία και Ημαθία, πέρα από διαχωριστικές γραμμές. Καλώ όλους τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες να στείλουν ένα ισχυρό και ηχηρό μήνυμα στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή, τονίζοντας με κάθε τρόπο ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε άλλους να αποφασίσουν για εμάς, χωρίς εμάς. Την Κυριακή 23 Μαΐου, τους θέλουμε όλους στο πλευρό μας, δίνοντας την ψήφο τους στην «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία». Την ερχόμενη Δευτέρα τους διαβεβαιώνουμε ότι και πάλι όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για τα επόμενα πέντε χρόνια, ώστε η Ημαθία μας να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου