Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Δήλωση Δώρας Μπαλτατζίδου για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών


Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές οι ψηφοφόροι στήριξαν την ″ελπίδα″ του νέου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την πολιτική εμπειρία και σύνεση. Θέλω να συγχαρώ τον νέο Δήμαρχο Νάουσας κ. Κουτσογιάννη για την εκλογή του.
 Εύχομαι η θητεία του να αποδειχθεί επωφελής για τον τόπο μας και δεσμεύομαι πως από την θέση της δημοτικής συμβούλου θα σταθώ δίπλα σε κάθε απόφαση που θα αφορά το καλό του τόπου μας όπως πιστεύω θα κάνουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, προκειμένου η θητεία του να αποδειχθεί επωφελής για τον Δήμο και όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από την πολιτική επιλογή τους. Τα όσα κτίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια από την Δημοτική Αρχή του Τάσου Καραμπατζού, δεν θα πρέπει να αφεθούν να καταρρεύσουν, αλλά αντίθετα θα εργαστούμε όλοι μαζί προκειμένου το έργο της να ολοκληρωθεί για να επανέλθει η αισιοδοξία και η ανάπτυξη στον τόπο μας.
            Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά όσες και όσους εμπιστεύτηκαν τόσο την παράταξη της ″Δημοτικής Ανανέωσης″, όσο και εμένα προσωπικά τιμώντας με, με την ψήφο τους. Η Νάουσα ανεξαρτήτως αποτελέσματος ήταν, είναι και θα είναι η ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Για αυτήν την πόλη, γι αυτόν τον Δήμο, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να καλύψουμε τις ανάγκες του και να αναδείξουμε τις αρετές και δυνατότητες του.
 
Με εκτίμηση και σεβασμό
προς τους δημότες του Δ. Νάουσας
Δώρα Μπαλτατζίδου
Δημοτική Σύμβουλος Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου