Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η πρόκληση των αυτοδιοικητικών εκλογών!

Αγαπητές φίλες, φίλοι,
Με την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα στη πολιτική ζωή του τόπου, κατανοώ τη σημασία της σημαντικότερης Περιφέρειας της χώρας, της Κεντρικής Μακεδονία, ιδιαίτερα σήμερα που όλοι βιώνουμε μια περίοδο πρωτοφανούς κρίσης. Ανταποκρίθηκα  στην πρόκληση των εκλογών, εκτιμώντας πως η μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία στην τοπική Αυτοδιοίκηση, στο Κοινοβούλιο και σε θέσεις κυβερνητικής ευθύνης, ανταποκρίνεται στις αυξημένες ευθύνες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.



Αποφάσισα, με τη συγκρότηση μιας ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης, να συμβάλλω στην υλοποίηση ενός οράματος ανάπτυξης για την Περιφέρεια μας. Είμαστε ενεργοί, δημοκρατικοί πολίτες που έχουμε άποψη για τον τόπο, που έχουμε βούληση και θέλουμε να την κάνουμε πολιτική πράξη, για να κρατήσουμε τα παιδιά στον τόπο μας.

Συμμετέχουμε στις εκλογές αυτές γιατί πιστεύουμε στην επάρκεια του ανθρώπινου δυναμικού του τόπου μας. Μπορούμε να εφαρμόσουμε με αυτοπεποίθηση ένα πρόγραμμα, το οποίο θα πάει τον τόπο μπροστά. Με ανοιχτούς ορίζοντες σε ευρωπαϊκά επίπεδα, με επίγνωση της γεωστρατηγικής σπουδαιότητας της Περιφέρειας.  Μπορούμε να φέρουμε τη Μακεδονία σε μια προνομιακή θέση στο διεθνές περιβάλλον. Για να πάψουμε να είμαστε επαίτες της κεντρικής εξουσίας. 

Οι επιλογές όλων μας είναι κρίσιμος ρυθμιστής της αναπτυξιακής πορείας και  του μέλλοντος της περιοχής. Με την ψήφο μας παρεμβαίνουμε άμεσα και δραστικά για να αλλάξει η απαράδεκτη  σημερινή κατάσταση, που θέλει την  πιο πλούσια περιοχή της Ελλάδας να «χτυπιέται» από την ανεργία, τη γραφειοκρατία, τις άτολμες πρωτοβουλίες και την έλλειψη συντονισμού και συνεργασίας. Θεμελιώνουμε την προοπτική και την ελπίδα στον τόπο, για να βρει πραγματική έκφραση ο πολίτης, να ενεργοποιηθεί  και να ξαναβρεί ζωτικό χώρο η νεολαία που ασφυκτιά από την έλλειψη οράματος για τον τόπο.

Συμμετέχουμε στις εκλογές αυτές με βαθύτατο αίσθημα δημοκρατικής ευθύνης επειδή ο τόπος έχει τις προϋποθέσεις και το ανθρώπινο δυναμικό για να αλλάξει πορεία.

Σας καλώ όλους στην προσπάθεια αυτή γιατί εκτιμώ ότι πρέπει να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο, για τα παιδιά μας. Είναι το μόνο κριτήριο που αξίζει να μας ενώνει

Στις 18 Μάη σας καλώ να ψηφίσετε για την αλλαγή στην Κεντρική Μακεδονία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου