Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Μήνυμα νίκης από τον Τάσο Καραμπατζό στο Αγγελοχώρι: «Πάμε ενωμένοι, προχωράμε μαζί»



Μήνυμα νίκης από τον νυν δήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας Τάσο Καραμπατζό, στην κεντρική συγκέντρωση στο Αγγελοχώρι χθες Τετάρτη.
 
Η ομιλία του Τάσου Καραμπατζού
 
«Απόψε από το Αγγελοχώρι, στέλνουμε σε όλο το δήμο μας το μήνυμα: ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ". 
    Το 2010, από αυτό το χώρο είχα δεσμευθεί να δημιουργήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το νέο μεγάλο Δήμο μας. Τον Δήμο της συνένωσης Ειρηνούπολης, Ανθεμίων, Νάουσας. Τον Δήμο, που μόνο εμείς η "Δημοτική Ανανέωση" πίστεψε και αγωνίστηκε να γίνει.
    ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ. ΕΝΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΔΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΚΟΧΩΡΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΑ.
    Δεσμευθήκαμε και τηρήσαμε το βασικό στόχο της παράταξής μας για ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε όλο το Δήμο.
Απόδειξη είναι, ότι από το συνολικό προϋπολογισμό των 43,3 εκ. Ευρώ που πετύχαμε να φέρουμε στο Δήμο για έργα 100% χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ, πάνω από 20 εκ. Ευρώ, δηλαδή το 50% έγιναν και γίνονται έργα στον "κάμπο" μας, στους πεδινούς οικισμούς (έργα αποχέτευσης Αγγελοχώρι, Πολυπλάτανος, Επισκοπή, Κοπανός, Χαρίεσσα, Υδατοδεξαμένες Μονόσπιτα, Πολυπλάτανος, βιολογικός Στενημάχου). 

Έτσι εννοούμε την ισόρροπη-ισότιμη ανάπτυξη στον ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ μας.
Εμείς δεν είμαστε της θεωρίας και των ψεύτικων υποσχέσεων.
Είμαστε της πράξης και των έργων.
Έργα, τα οποία είναι καρπός της συλλογικής προσπάθειας που καταβάλαμε μαζί με τους συνεργάτες και το προσωπικό του δήμου, έχοντας την ΕΜΠΕΙΡΙΑ, τη ΓΝΩΣΗ, την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να είμαστε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.
    Φίλες και φίλοι,
    Αυτά τα τρεισήμισι χρόνια, ήταν δύσκολα, πέτρινα χρόνια
Οι πάρα πολλές αλλαγές που έφερε ο "Καλλικράτης" ήρθαν σε μία εποχή που η χώρα βρέθηκε στα όρια της χρεωκοπίας.
Το ίδιο διάστημα οι περικοπές στις επιχορηγήσεις προς όλους του Δήμους από την Κεντρική Διοίκηση (Υπουργεία) ξεπέρασε το 60%, οι διαδικασίες έγιναν χρονοβόρες και γραφειοκρατικές. Από 2.500.000 ευρώ επιχορηγήσεις που δίνονταν πριν το 2010 στους τρείς πρώην Δήμους (Ειρηνούπολη, Ανθέμια, Νάουσα), εφέτος το 2014, περιορίστηκαν μόνο στις 350.000 €.  
Καταργήθηκαν δημοτικές υπηρεσίες (δημοτική αστυνομία, σχολικοί φύλακες), έγιναν απολύσεις προσωπικού, απαγορεύθηκαν οι προσλήψεις προσωπικού (συνταξιοδοτήθηκαν 45 υπάλληλοι, και προσλήφθηκαν μόνο 5).  
   Παρά τις δυσκολίες, με πολλή προσπάθεια οι συνεργάτες μου και εγώ μαζί με τα στελέχη του Δήμου, καταφέραμε να κρατήσουμε το Δήμο μας ΟΡΘΙΟ.
   Η αλήθεια είναι ότι ο "Καλλικράτης" δεν εφαρμόστηκε σωστά, γιατί ενώ μετέφερε πάνω από 250 νέες αρμοδιότητες στους Δήμους, δεν έδωσε τους αντίστοιχους οικονομικούς πόρους. Γι' αυτό υπάρχουν προβλήματα και ελλείψεις.
    Όμως, ο "Καλλικράτης" θεσμοθέτησε το ΕΝΙΑΙΟ, ΜΕΓΑΛΟ Δήμο μας. Παρά τα προβλήματα - γιατί κάθε αρχή είναι και δύσκολη - η συνένωση των τριών δήμων έχει ιστορική σημασία για τον τόπο μας και τη νέα γενιά. Κι αυτό άρχισε να διαφαίνεται, αλλά θα αποδειχθεί τα επόμενα χρόνια.
   Είχαμε στη διάθεσή μας ελάχιστα μέσα και προσωπικό για να καλύψουμε πάρα πολλές ανάγκες.
Μαζί με τους συνεργάτες μου (Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων)  προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Δεν τα κάναμε όλα, κάναμε όμως πολλά.
    Θέλω να αναφερθώ στα σημαντικότερα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιήσαμε αυτά τα τρεισήμισι χρόνια στην Δημοτική Ενότητα της Ειρηνούπολης (Αγγελοχώρι, Ζερβοχώρια, Πολυπλάτανος, Αρχάγγελος).
Μεταφέραμε το Κ.Ε.Π. στο Δημοτικό Κτήριο του πρώην Δημαρχείου, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση πόρων.
Συντηρήσαμε όλα τα Σχολικά Κτίρια και τις παιδικές χαρές
Έργα συντήρησης-αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο και τους αγροτικούς δρόμους
Πλακοστρώσεις κοινόχρηστου χώρου στην πλατεία Ζερβοχωρίου και τσιμεντόστρωση δρόμου στο τμήμα από το ποτάμι μέχρι το Αναψυκτήριο (Κ. Ζερβοχώρι).
Εργασίες αποκατάστασης στον κεντρικό δρόμο Αρχαγγέλου.
    Δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη βελτίωση της ποιότητα ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος. Είναι πολύ σημαντικά έργα-παρεμβάσεις, τα οποία υλοποιήσαμε με την εθελοντική προσφορά, τις δωρεές και τη συμμετοχή δημοτών, που θέλω για ακόμη φορά να ευχαριστήσω για την πολύτιμη συμβολή τους και την άριστη συνεργασία με τα συνεργεία και το προσωπικό το Δήμου. 
Ολοκληρώσαμε τη μεγάλη ανάπλαση στον ποταμό "Μαρίτσα", από το Άνω Ζερβοχώρι μέχρι τα όρια της όχθης της παλαιάς λίμνης Γιαννιτσών. Καθαρίστηκε όλη η περιοχή και το ποτάμι και φυτεύτηκαν περίπου 400 δέντρα.
Διαμορφώσαμε τον κοινόχρηστο χώρο απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο Αγγελοχωρίου σε αλσύλλιο, το οποίο υιοθετήθηκε από τους μαθητές του Σχολείου.
Απομακρύναμε τα μπάζα (πάνω από 200 φορτηγά), στο χώρο του Γηπέδου Αγγελοχωρίου, όπου φυτεύσαμε περίπου 600 δέντρα.
Καθαρίσαμε και απομακρύναμε τα αυθαίρετα παραπήγματα, τα μπάζα κλπ. στον δημοτικό χώρο της περιοχής "Ροδίνα".    
      Φίλες και φίλοι,
   Την περίοδο αυτή ακούγονται πολλά από κάποιους που ξαφνικά εμφανίζονται ως "Σωτήρες", και μιλούν για δήθεν εγκατάλειψη των "κάμπου" και των πεδινών οικισμών.
    Προσπαθούν, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, να μηδενίσουν και να απαξιώσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής.
Αυτοί που ήταν οι μεγάλοι απόντες απ' όλους τους αγώνες μας. Αυτοί που δεν πάτησαν ούτε σε μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, βγαίνουν με περίσσιο θράσος.
Δεν πείθουν όμως.
Γιατί ο κόσμος, όλοι εσείς έχετε μάτια και βλέπετε.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ.
Εμείς ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ τις ΜΕΛΕΤΕΣ. 
Εμείς πετύχαμε να ΕΝΤΑΧΘΕΙ στο ΕΣΠΑ με χρηματοδότηση 100%.
Εμείς το ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ.
Ένα δίκτυο συνολικού μήκος περίπου 50 χιλιόμετρα, που ξεκινήσαμε να υλοποιούμε το φθινόπωρο το 2013, σήμερα έχει προχωρήσει πάνω από το 50% του έργου και το επόμενο διάστημα προβλέπεται να ολοκληρωθεί και να δοθεί σε χρήση, επιλύοντας ένα χρόνιο αίτημα και ταυτόχρονα είναι έργο που  βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε όλη την περιοχή, αλλά και εξοικονόμηση χρημάτων για όλα τα νοικοκυριά από τον καθαρισμό βόθρων.
Μπορεί να υπάρχει ταλαιπωρία και σκόνη στους δρόμους, αλλά όπως λέγεται "....τα μεγάλα έργα προκαλούν προσωρινή ταλαιπωρία, αλλά τα οφέλη που προσφέρουν είναι μόνιμα" .
Ακόμα, προχωρήσαμε σε μεγάλα έργα για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.
Κλείσαμε, όλες τις χωματερές του δήμου και πλέον όλα τα απορρίμματα του Δήμου μας μεταφέρονται στον ΧΥΤΑ Έδεσσας.
Ξεκινήσαμε την υλοποίηση δύο μεγάλων έργων:
Την Κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στα Μονοσπίτα και την Προμήθεια ειδικού εξοπλισμού μεταφοράς απορριμμάτων, ενώ προχωράει και το έργο αποκατάστασης των πρώην χωματερών σε όλο το Δήμο μας. Είναι έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.500.000 εκ. Ευρώ που πετύχαμε να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν 100% από το ΕΣΠΑ. 
Εμείς λοιπόν απαντάμε ΜΕ ΕΡΓΑ.
Ξέρουμε να σχεδιάζουμε, να διεκδικούμε χρήματα και να ολοκληρώνουμε έργα.
 
     Γι’ αυτό την Κυριακή Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
     Η επόμενη περίοδος 2015-2019 είναι πολύ κρίσιμη για τον τόπο μας. Δεν είναι καιρός για αναλύσεις, ευχολόγια ανέξοδες υποσχέσεις, ούτε για πειραματισμούς. Χρειάζεται δράση με συγκροτημένο σχέδιο, συγκεκριμένες ενέργειες και χρήσιμα έργα.
     Το πρόγραμμά μας είναι ολοκληρωμένο, επιστημονικά τεκμηριωμένο και κοστολογημένο.
Περιλαμβάνει έργα και δράσεις σε όλους τους τομείς, συνολικού προϋπολογισμού πάνω 80 εκ. ευρώ.
    Είναι στόχος ρεαλιστικός, που μπορούμε να τον πετύχουμε αξιοποιώντας τα νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014-2019).
Πολλά από τα έργα που σχεδιάζουμε και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας είναι ώριμα και μελετημένα και είμαστε έτοιμοι να τα υποβάλλουμε.
    Ένα από τα πρώτα έργα, είναι το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ, συνολικού προϋπολογισμού 1.790.000 €.
     Ολοκληρώσαμε όλες τις μελέτες (αρχιτεκτονική, στατική, ηλεκτρομηχανολογική) και περιλαμβάνει: Ανακατασκευή του κτιρίου, αίθουσα εκδηλώσεων, γραφεία-βοηθητικοί χώροι, διαμόρφωση του εξωτερικού περιβάλλοντος κλπ.
   ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να ολοκληρώσουμε και να παραδώσουμε ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ, όπως ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε πρόσφατα τα μεγάλα έργα πολιτισμού ΒΕΤΛΑΝΣ και ΕΡΙΑ. Γιατί η Ειρηνούπολη το δικαιούται.  
Δεν αφήσαμε και το μεγάλο ζήτημα ρύπανσης της "Τάφρου 66", που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πιστεύουμε ότι με την ολοκλήρωσή του θα επιλύσει το χρόνο ζήτημα ρύπανσης και στην περιοχή μας.
  Φίλες και φίλοι,
  Βρισκόμαστε τέσσερις ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.
  Όλη την προηγούμενη περίοδο τηρήσαμε τη δέσμευσή μας, να δώσουμε τον προεκλογικό μας αγώνα:
ΕΝΤΙΜΑ, με ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, μιλώντας τη ΓΛΩΣΣΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ.
   Σεβαστήκαμε όλους στους συνυποψηφίους και τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές.
   Δεν κατηγορήσαμε, δεν λασπολογήσαμε κανέναν. Μιλήσαμε με πολιτικά επιχειρήματα και μόνο.
     Η "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ" ενώνει όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και κομματικούς αποκλεισμούς.
     Η "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ" έχει ως αδιαπραγμάτευτες αξίες το ΗΘΟΣ, την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, και είναι αξίες που υπηρετούμε στην πράξη, προασπίζοντας το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
     Θεωρούμε, λοιπόν ότι δεν υπάρχουν ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, αλλά συναγωνιστές που έχουν αγωνία για τον μέλλον του τόπου μας.
    Τόσο με την "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" του Γιώργου Καρτσιούνη, όσο και με την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" του Τάκη Ρίζου, όλο αυτό το διάστημα, πιστεύω, ότι κρατάμε ψηλά το επίπεδο την προεκλογικής αναμέτρησης παραθέτοντας πολιτικά επιχειρήματα και θέσεις.
   Μάλιστα σε πολλά, όπως έχω δηλώσει, συμφωνούμε (κοινωνική αλληλεγγύη, υγεία, παιδεία, πολιτισμός). Υπάρχουν όμως και ζητήματα στα οποία έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις, και αυτό είναι λογικό και δημοκρατικό.
    Δυστυχώς, όμως από την πλευρά του  "ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ" του κ. Κουτσογιάννη, από την αρχή αντιμετωπίσαμε μια συνεχή επίθεση και προσπάθεια να απαξιωθεί και να μηδενιστεί το έργο μας. Ξέρουμε ότι μας φοβούνται και γι' αυτό μας χτυπούν. Αλλά τα χτυπήματα είναι κάτω από τη ζώνη.
   Και το χειρότερο είναι ότι με τις θέσεις και το δημόσιο λόγο του, προσβάλλει και υβρίζει θεσμούς και πρόσωπα που υπηρετούν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κι αυτό είναι ύβρις στη Δημοκρατία. Ξεκίνησε, αποκαλώντας τη δημοτική αρχή "καθεστώς" και εμένα "απερχόμενο δήμαρχο".
Θυμίζω ότι στην ομιλία μου, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα και τους υποψηφίους του συνδυασμού μας στο "Κιόσκι", κάλεσα τον κ. Κουτσογιάννη να μην ακολουθήσει την τακτική αυτή. Δυστυχώς, όχι μόνο δεν κατάλαβε ότι οδηγείται σε ολισθηρό δρόμο, αντίθετα συνέχισε σε ακόμα πιο επικίνδυνα μονοπάτια. Και πίσω από τον κ. Κουτσογιάννη βρίσκονται κάποιοι "Συμβουλάτορες" που δίνουν λάθος συμβουλές.
    Έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει "οσφυοκάμπτες, υποτελείς και αναξιοπρεπείς" τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. Είναι βαρύτατοι, υβριστικοί χαρακτηρισμοί που για πρώτη φορά ακούστηκαν από στόμα υποψηφίου δημάρχου στην πολιτική ιστορία της Νάουσας. Πρόκειται για τεράστιο πολιτικό σφάλμα.
Αυτό ο λαός μας, όλοι οι δημοκράτες δεν θα το ανεχθούν. Θα δώσουμε ΟΛΟΙ την απάντηση που πρέπει.
    Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Σε μία προσπάθεια μου να τον επαναφέρω στον πολιτικό πολιτισμό, σε πρόσφατη κοινή ραδιοφωνική συνέντευξη που είχαμε οι τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι, ζήτησα από τον κ. Κουτσογιάννη να απαντήσει εάν επιμένει να υιοθετεί αυτές τις προσβλητικές εκφράσεις και απέφυγε να απαντήσει.
    Φαίνεται λοιπόν ότι αυτοί που συμβουλεύουν και κρύβονται πίσω από τον κ. Κουτσογιάννη συνεχίζουν να τον οδηγούν σε ακόμη πιο ολισθηρό δρόμο.
     Στην ίδια συνέντευξη, άσκησε κριτική αφήνοντας αιχμές, για τις δημοτικές επιχειρήσεις, την ΕΤΑ-Ξενοδοχείο "Βέρμιον", αλλά και για την Τ.Α.Β.-ΧΚ 3-5 Πηγάδια και την Κ.Ε.Π.Α.Π. (Πολιτιστικό Οργανισμό), οι οποίες όπως είναι γνωστό βρίσκονται στο στάδιο εκκαθάρισης. Είπε, ότι ζήτησε στοιχεία και δεν του τα δώσαμε. Του απαντώ, ότι ο ισολογισμός της ΔΕΤ βρίσκεται αυτήν περίοδο στο στάδιο της σύνταξης-ελέγχου από τον Ορκωτό Λογιστή και θα δημοσιευθεί κανονικά όπως προβλέπει ο νόμος.
Όσο για το Χιονοδρομικό και την ΚΕΠΑΠ, μετά την λύση που αποφασίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι Ορκωτοί Λογιστές προχωρούν κανονικά τη διαδικασία της εκκαθάρισης. Ειδικότερα, για την Κ.Ε.Π.Α.Π., έχει γίνει η αρχική πρώτη έκθεση, όπως προβλέπει ο νόμος, έχουμε δώσει όλα τα στοιχεία που μας ζητήθηκαν και αναμένεται συμπληρωματική έκθεση και το οριστικό πόρισμα που θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση και στη συνέχεια θα δημοσιευθεί στη "ΔΙΑΥΓΕΙΑ". Αυτό προβλέπει ο νόμος, αυτό εφαρμόζουμε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
Ας μην προσπαθεί λοιπόν να δημιουργήσει εντυπώσεις για καθαρά προεκλογικές σκοπιμότητες.
Θέλω επίσης να τονίσω ότι ο κόσμος θα περίμενε διαφάνεια και οικονομικούς απολογισμούς απ' όσους διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα.                    
Και επειδή χτυπήματα τέτοιου είδους, δεχθήκαμε τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, από εδώ, από την Ειρηνούπολη, τους στέλνω ένα ηχηρό μήνυμα: Μην τολμήσουν να σπιλώσουν και να συκοφαντήσουν. Αλλιώς θα πάνε στη Δικαιοσύνη.     
Φίλες και φίλοι,
Είμαστε ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο. Έχουμε ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις. Έχουμε ΟΡΑΜΑ, το ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ, την ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΗ από το Βέρμιο μέχρι τον κάμπο.
Για εμάς δεν υπάρχει η διάκριση σε ΠΟΛΗ και ΧΩΡΙΑ, όπως αναφέρουν κάποιοι στα προγράμματά τους. Γιατί στο μυαλό τους, δεν πιστεύουν στην ενότητα. Εάν το πίστευαν θα μας βοηθούσαν το 2010. Αλλά αυτοί ήταν που μας πολέμησαν. Άρα για ποιόν "Κοινό Τόπο" μιλάνε, όταν κάποιοι έλεγαν " ο Καραμπατζός θα κάνει γεωγραφική συνένωση, αλλά δεν θα πετύχει την ψυχική". 
Για εμάς, υπάρχει ο ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣ, όπου όλοι είναι ισότιμοι Δημότες. Όπου, κάθε δημοτικό διαμέρισμα, κάθε οικισμός της Ειρηνούπολης και των Ανθεμίων είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης ενότητας που λέγεται ΔΗΜΟΣ. 
Αυτό το πιστεύουμε, γι' αυτό αγωνιστήκαμε, αυτό πετύχαμε το 2010 και γι αυτό θα συνεχίσουμε τα επόμενα χρόνια με ΕΝΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΛΟΓΟ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
Η "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ" είναι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ με πολλούς νέους-νέες, ικανούς, άξιους υποψηφίους, αλλά και δοκιμασμένα, έμπειρα στελέχη που δυναμώνουν το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, έχω την τιμή και χαρά να σας παρουσιάσω. Είναι οι  υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των τριών Δημοτικών Ενοτήτων και οι υποψήφιοι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ειρηνούπολης):   
Εκλογική περιφέρεια Ειρηνούπολης. Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Βασιλείου Γεώργιος, Δικηγόρος
Ευθυμιάδης Παναγιώτης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Καραγιαννίδης Αντώνιος, Μηχ. Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου
Κρέξη-Παντζαρτζίδου Μαρία, Λογίστρια
Στύλας Γεώργιος, Εκπαιδευτικός
Φωστηρόπουλος Δημήτριος, Συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου.
Εκλογική περιφέρεια Ανθεμίων. Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Αδαμίδης Παύλος, Αγρότης
Βασιλειάδης Χρήστος, Αγρότης
Δάτσης Αντώνιος, Αγρότης
Καραμπατάκη-Σέπκα Βιργινία, Υπάλληλος ΤΟΕΒ
Κερμανίδης Χρήστος, Αγρότης
Λιοτάκης Θωμάς, Επαγγελματίας
Μαραντίδης Παναγιώτης, Συνταξιούχος Στρατιωτικός
Μπαλτατζίδου Θεοδώρα (Δώρα) - Ελ. Επαγγελματίας- Λογίστρια
Ορδουλίδης Ηλίας, Πρόεδρος ΚΤΕΛ Αστικών
Τσαγκαλίδου-Τσεχελίδου Παρθένα- Μαία
Χαραλαμπίδου Σόνια, Νοσηλεύτρια
Χατζάκης Ευστάθιος, Συνεταιριστικός Υπάλληλος
Εκλογική περιφέρεια Νάουσας. Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Βαδόλας Εμμανουήλ, Έμπορος
Γιαζητζής Ιωάννης, Επαγγελματίας
Γιαννούλης Ιωάννης, Ιατρός-Ορθοπαιδικός
Γκαρνέτας Ιωάννης, Συντ.πρώην Δ/ντής ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας
Δεληχρήστου-Τσίλη Ευαγγελία, Λογίστρια
Δημητρίου Δημήτριος (Μαλέφας), Νοσοκομειακός Υπάλληλος
Δουλδούρη-Μπιτέρνα Μαρία, Εκπαιδευτικός
Ηλίας Γεώργιος, Εκπαιδευτικός
Ηλίας Στέργιος, Οικοδόμος
Ιωάννου-Ταχυδρομίδου Μαγδαληνή, Επαγγελματίας
Κοσμίδου-Μητσιάνη Δέσποινα, Αγρότισσα
Μπλιάτκας Θωμάς, Διοικητικός Στέλεχος ΤΟΕΒ Νάουσας
Μπουρδάνος Αντώνιος, Αγρότης
Μυλωνάς Αθανάσιος, Δημοσιογράφος
Νόλτσης Γεώργιος (Λίντας), Εργάτης
Νούση Ευαγγελία, Ιατρός-Πνευμονολόγος
Παπαφιλίππου Αγγελάκης, Πολιτικός Μηχανικός
Παχατουρίδης Δημήτριος, Αγρότης
Πέιος Θωμάς, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Πίπιλας Γεώργιος, Εκπαιδευτικός
Ράλλη Σοφία, Λιμενικός
Ρωμηόπουλος Γρηγόριος, Γυμναστής
Σιώψης Θεοδόσης, Φιλόλογος-Καθ. Ιταλικών
Συναναστάσης Στυλιανός, Ελευθ. Επαγγελματίας
Τασιώνας Αντώνιος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Τζώρτζης Βασίλειος, Δικηγόρος
Τριανταφύλλου Γεώργιος, Εκπαιδευτής υποψ. οδηγών.
Τσιτλακίδου-Κουρκούτα Μαρία, Συνταξιούχος
Φανιάδης Φώτιος (Φώτης), Ελεύθερος Επαγγελματίας
Φωτιάδης Φώτιος, Αρχιτέκτων Μηχανικός
Χατζηαναστασίου Γεώργιος, Αστυνομικός
Χατζηκώστας Ιορδάνης, Πολιτικός Μηχανικός
Τοπική Κοινότητα Αγγελοχωρίου:
Κυριακούλη Ανδρονίκη (Νίκη)
Νησιώτη-Χατζηκαλλινικίδου Πετρούλα
Παυλίδης Γρηγόριος
Τοπική Κοινότητα Ζερβοχωρίου:
Διαμαντίδης Αναστάσιος
Κεχαγιάς Ιωάννης
Τσαλίλη-Θεοδωρίδου Χριστίνα
Τοπική Κοινότητα Πολυπλατάνου:
Μπάγκη-Σπυρίδου Μαρία
Νάστου Αρετή
Πρόϊος Αργύριος
Χατζηκωνσταντίνου Ιωάννης
 
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου