Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Λουλούδια μοίρασαν στις νοσηλεύτριες των Νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας ο Κώστας Καλαϊτζίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί του σύμβουλοι

 


kalaitzidis nosok
Λουλούδια μοίρασαν στις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές των Νοσοκομείων της Βέροιας και της Νάουσας ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Νοσηλεύτριας/Νοσηλευτή. Ο κ. Καλαϊτζίδης και οι σύμβουλοι του αντάλλαξαν ευχές με το νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων, ενώ συναντήθηκαν και με την διοικήτρια του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Μπούρτζιου.
«Η ανθρωπότητα τιμά σήμερα ένα από τα σημαντικότερα λειτουργήματα στον χώρο της υγείας. Αυτό της νοσηλεύτριας και του νοσηλευτή, που αγόγγυστα στέκεται 24 ώρες το 24ωρο στο πλευρό των ασθενών, βοηθώντας το καθήκον των γιατρών. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα ο ι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες των Νοσοκομείων της Ημαθίας, με την δραστική μείωση των μισθών τους και την μη πρόσληψη νέου προσωπικού. Για την «Αλληλεγγύη» αποτελεί «κόκκινη γραμμή» η περαιτέρω υποβάθμιση των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Κεντρικής Μακεδονίας. Σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε κλείσιμο αντίστοιχων μονάδων. Πρώτο το μας μέλημα, μετά την εμπιστοσύνη της λαϊκής ψήφου στις επικείμενες εκλογές, θα είναι η ανακούφιση ανάλογων προβλημάτων, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μιας Περιφερειακής διοίκησης» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου