Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΔΟΥΛΔΟΥΡΗ- ΜΠΙΤΕΡΝΑ ΜΑΡΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΔΟΥΛΔΟΥΡΗ- ΜΠΙΤΕΡΝΑ ΜΑΡΙΑ
Η Δουλδούρη Μαρία γεννήθηκε στη Νάουσα και είναι κόρη του Γιάννη Δουλδούρη και της Αλίκης Παπαθεοδώρου. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Μπιτέρνα του Πέτρου, σύμβουλο επιχειρήσεων και έχει δυο γιους.
Είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και κάτοχος διπλώματος Ναυαγοσωστικής, κριτή Κολύμβησης, Μπάσκετ  και Στίβου. Εργάστηκε ως προπονήτρια μπάσκετ στο σύλλογο Μέγα Αλέξανδρο Θεσ/νικης και αργότερα επέστρεψε στη Νάουσα όπου οργάνωσε από την αρχή το τμήμα μπάσκετ κοριτσιών-γυναικών του Ζαφειράκη με τη στήριξη του αείμνηστου  Νικ. Παγκαλίδη. Επιπλέον για 3 συνεχόμενες χρονιές επιλέχθηκε από την ΕΚΑΣΚΕΜ (ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ως προπονήτρια της μικτής ομάδας μπάσκετ κοριτσιών των νομών Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας.
Από το 2001 έως το 2004, εργάστηκε στο Δήμο Νάουσας, ως γυμνάστρια, στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού, ¨άθληση και παιδί¨ και ¨΄αθληση και γυναίκα¨ στο Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι και Στενήμαχο, ενώ παράλληλα υλοποίησε με επιτυχία προγράμματα κολύμβησης για παιδιά στο Δήμο Νάουσας και Ειρηνούπολης.
Από το 2001 μέχρι το 2008 εργάστηκε στην Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας ως εκπαιδευτικός Σωματικής Αγωγής και Χορού. Το 2008 διορίστηκε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ν. Δωδεκανήσου ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής.
Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου Νηπιαγωγείου Νάουσας κατά τις σχολικές περιόδους 2011-2012 και 2012-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου