Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Συνάντηση Δημήτρη Ρίζου με μέλη Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Νάουσας
Την Τετάρτη 14 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάουσας της “Κοινωνίας Πολιτών”, κ. Δημήτρης Ρίζος, και άλλα μέλη της δημοτικής παράταξης συναντήθηκαν με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Σ. Νάουσας.
Το λόγο πήρε πρώτος ο κ. Γυρούσης, ο οποίος υπογράμμισε ότι το άθλημα του σκιέρ έχει σημειώσει σημαντική συρρίκνωση τα τελευταία 3 χρόνια λόγω της κρίσης. Παρόλα αυτά η διοίκηση αγωνίζεται να διατηρήσει τη θέση του συλλόγου ο οποίος βρίσκεται στην Α’ κατηγορία και στην πρώτη θέση εδώ και 16 χρόνια. Τόνισε πως η μόνη λύση για τα 3-5 Πηγάδια είναι η μακροχρόνια μίσθωση της οποίας ο επενδυτής,  θα πρέπει να έχει συνεργασία με τον Ε.Ο.Σ. Νάουσας και θα φροντίζει όλο το χρόνο για τη συντήρηση των υποδομών του χιονοδρομικού, ενώ παράλληλα θα τις αναβαθμίσει. Κατά την άποψη του κ. Γυρούση, το χιονοδρομικό δεν πρέπει να βγάζει κέρδος αλλά να λειτουργεί ως εφαλτήριο για τον τουρισμό της περιοχής μας.
Ο κ. Ρίζος επεσήμανε ότι στην προκήρυξη για μια ενδεχόμενη μακροχρόνια μίσθωση θα πρέπει να υπάρξουν όλες οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας όπως η προστασία της δημοτικής περιουσίας, η εξυπηρέτηση των αθλητών του Ε.Ο.Σ. Νάουσας και η ανάπτυξη του χιονοδρομικού κέντρου. Επιπλέον, τόνισε ότι άμεση προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής θα είναι να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργία του χιονοδρομικού για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο. Ακόμη, ο κ. Ρίζος επισήμανε ότι στόχος της Κοινωνίας Πολιτών θα είναι να αναδειχθεί το βουνό μας ως προορισμός τεσσάρων εποχών με τη βοήθεια των χιονοδρόμων και ορειβατών του του Ε.Ο.Σ. Νάουσας. Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν τη σημασία και τον καίριο ρόλο της χιονοδρομίας και της ορειβασίας στην περεταίρω ανάπτυξη του τουρισμού στο Δήμο μας.
Ο κ. Ρίζος και η “Κοινωνία Πολιτών”, έχοντας στο πρόγραμμα τους θέσεις και προτάσεις για τον αθλητισμό και τον τουρισμό της περιοχής μας, έκριναν τη συνάντηση εποικοδομητική και ως την αρχή μιας διαρκούς συνεργασίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου