Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Κοινός Τόπος: Εμείς ατενίζουμε το μέλλον




Τον ολισθηρό δρόμο που έχει επιλέξει ο κ. Καραμπατζός, εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε. Στην προσπάθειά του να παραμείνει αυτός και η ομάδα του γαντζωμένοι στην εξουσία και στις καρέκλες τους, δεν διστάζει να επαναφέρει μνήμες και διλήμματα που κατά το παρελθόν δίχασαν επικίνδυνα τους ανθρώπους του τόπου αυτού.
 Πέφτει δυστυχώς, τόσο χαμηλά ώστε να ισχυρίζεται πως 2-3 «δημογέροντες» χειραγωγούν έναν ολόκληρο συνδυασμό και κατευθύνουν μία κοινή προσπάθεια. Το μόνο που καταφέρνει είναι να αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρημάτων, θέσεων και προγράμματος.
Οι δημότες του Δήμου Νάουσας όμως, τον γνωρίζουν, πλέον, πολύ καλά. Το μήνυμα της 18 Μαΐου ήταν ηχηρό. Ο κ. Καραμπατζός δεν το άκουσε.  Ο τόπος μας μας έχει ανάγκη όλους. Την ερχόμενη Κυριακή όλοι μαζί κοιτάμε μπροστά και ξεπερνάμε κάθε τι παλαιό, αναχρονιστικό και ξεπερασμένο. Την ερχόμενη Κυριακή βάζουμε μπροστά μας αυτά που μας ενώνουν και αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζουν.
Στις 25 Μαΐου ο λαός της Νάουσας θα αποδοκιμάσει το παλιό. Στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε για τα χρόνια που χάσαμε. Στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ και Νίκο Κουτσογιάννη. Την ερχόμενη Κυριακή ο κοινός μας τόπος μπαίνει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης! Καιρός είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου